Virüsü Fırsata Çevirmeye Çalışanlara Dikkat

Virüsü Fırsata Çevirmeye Çalışanlara Dikkat

Düzce'de son günlerde Milli Eğitim Bakanlığı programı olan EBA için fırsatçılar harekete geçti. Düzce Valiliği EBA tanıtım ve Üyelik işlemlerinde yardımcı olmak üzere randevu talep eden kişilere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Düzce Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada EBA tanıtım ve üyelik işlemleri için randevu talep eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği duyuruldu. Düzce Valiliğince yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;  "Velilerimizin telefon ile aranarak EBA tanıtım ve üyelik işlemlerine yardımcı olmak üzere randevu isteyen kişilerin olduğu duyumu alınmıştır. Milli Eğitim Bakanlığımızın EBA tanıtımı için bu şekilde bir uygulaması bulunmamaktadır.

Değerli velilerimizin, bu tür konularda dikkatli olunması, tanıtım ve üyelik işlemleri gibi konularda arayan kişilere itibar edilmemesi ve şüpheli görülen durumlarda emniyet birimlerimize bilgi verilmesi gerekmektedir.

EBA ile ilgili gerekli tüm bilgilendirmeler meb.gov.tr ve eba.gov.tr üzerinden Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmaktadır"


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.