Belediyeden Önemli Uyarı

Belediyeden Önemli Uyarı

Düzce Belediyesi, dolandırıcılar konusunda vatandaşı uyardı. Belediyeden yapılan açıklamada bazı kişilerin belediye yöneticilerinin adlarını kullanarak para topladığı belirtildi.


Bazı şahısların sosyal medyada sahte hesap açarak, “Belediyede çalışıyorum, asker kuzenime para göndereceğim” diyerek para istendiği, yardım bahanesiyle dolandırıcılık yapıldığı beyaz masaya gelen şikayet üzerine tespit edilmiştir.

elediyenin adını kullanarak vatandaşlardan para toplamak isteyen dolandırıcıların olduğu yönünde haberler alındığını belirten beyaz masa ekipleri, "Dolandırıcılar, hasta birinin tedavisi, yaşlı bir kimsenin bakımı ya da fakir bir öğrencinin ihtiyaçları için para talep ediyor. Verilen hesap numarasına para yatırılması isteniyor. Masum vatandaşların yatırdığı paralar dolandırıcıların eline geçiyor. Vatandaşlarımızdan zor dönemlerden geçtiğimiz şu günlerde bunu fırsata çevirmek isteyen vicdansızlara karşı uyanık olmalarını önemle rica ediyoruz” açıklamasında bulundular.
Düzce Belediyesi,  adına ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak ve vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen Emniyet Müdürlüğünün veya Jandarma Komutanlığının telefonlarını arayarak ihbarda bulunmaları, bu kişi ya da kişilere kesinlikle itibar etmemeleri önemle rica olunur.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.