Valilik O Vatandaşa Yardım Elini Uzattı

Valilik O Vatandaşa Yardım Elini Uzattı

Valilik O Vatandaşa Yardım Elini Uzattı

Düzce Valiliği, ihtiyaç sahibi olduğunu dile getiren Rıza Bozkurt isimli yaşlı adama yardım elinin uzattı. “Dünya tersine döndü ama bana dönen olmadı” diyen Bozkurt’a, yetkililer nakdi destek ve hijyen malzemeleri ulaştırdı.

Düzce’de yaşayan Rıza Bozkurt isimli yaşlı vatandaş, mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada yetkililere yaptığı yardım başvurusuna yanıt gelmediğini açıklamıştı.

Yalnız yaşadığını ve bu nedenle ihtiyaçlarını karşılamak için sokağa çıkma yasağına rağmen dışarı çıkması gerektiği belirten Rıza Bozkurt’un çağrısına Düzce Valiliği kulak verdi.

Haberimiz üzerine harekete geçen Düzce Valiliği yetkilileri yaşlı vatandaşa ulaştı. Valilik’ten yapılan yazılı açıklamada, ihtiyaç sahibi Bozkurt’a 1000 TL nakdi yardım yapıldığı ve ayrıca temizlik ve hijyen malzemesi yardımında bulunulduğu ifade edildi.

Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu vatandaşımıza 2022 Sayılı 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun kapsamında 537 TL engelli maaşı almakla birlikte; irtibata geçilerek ayrıca kendisine evinde 1000 TL nakdi yardım teslim edilmiştir. Ayrıca, temizlik ve hijyen malzemesi yardımında bulunulmuştur.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.04.2020
19:52

Bizde mi sokağa çıkalım.Ne arayan var ne soran

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,17
Fahri Bedi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.