Düzce’de Esnaftan Örnek Hareket

Düzce’de Esnaftan Örnek Hareket

Düzce’de esnaflık yapan Koray Türken ve eşi Figen Türken, sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla sabah çorbası ikram etmeye başladı.

Düzce’de lokanta iletmeciliği yapan Koray Türken ve eşi Figen Küçükyılmaz Türken, hastanede çalışan sağlık çalışanlarına ve sağlık çalışanlarına maske üretimi yapan gönüllülere çorba ikramında bulunmaya başladı.

Koray Türken ve eşi Figen Küçükyılmaz Türken, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında hastanelerde teyakkuz halinde görev yapan sağlık çalışanlarına ve sağlık çalışanlarının virüsten korunmaları için maske üretimine geçen meslek lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine sabah çorbası ikram ederek destek oldu.

Daha fazla sağlık çalışanına ikramda bulunmak için destek beklediklerini belirten lokanta sahibi Koray Türken, şunları söyledi:

“Ben Koray Türken ve değerli Eşim Figen Küçükyılmaz Türken Düzce de Natural Ev Yemekleri adında küçük bir esnaf lokantası işletiyoruz. Bizler için Fedakarlıkta bulunan Saygı değer Sağlık Çalışanlarımıza destek olma amaclı kendi gücümüz dahilinde Düzce 112 Acil Çağrı merkezi ve Ambulans Hizmetlerine sabah çorbası ayrıca Başta sağlık çalışanlarına öncelikli Siber Maske üretimi yapan Düzceden 4 Meslek lisesinin oluşturduğu Yavuz Selim MTAL, Borsa İstanbul MTAL, Mevlana MTAL, Cumayeri ÇPAL

3-D kollektif üretim hareketine üretim bölümüne öğle yemeği desteğinde bulunmaktayız daha fazla insanımıza ve bizler için görev başında bulunan sağlık çalışanlarımıza destek olabilmek için desteklerinizi bekliyoruz.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.