Belediyeden Sanayicilere Maske Desteği

Belediyeden Sanayicilere Maske Desteği

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan korona virüs salgını dolayısıyla çalışmalara başlayan Düzce Belediyesi ürettiği maskeleri Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yapılan törenle dağıttı. Üretim yapan sanayicilere maske dağıtımı yapıldı.

Dünya da ve Türkiye’de etkili olan her gün binlerce insana bulaşan ve yine binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan korona virüs salgını dolayısıyla ollarını sıvayan ve maske üretimi yapan Düzce Belediyesi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan işbirliği çerçevesinde sanayici oda üyelerine 41 bin maske dağıttı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan maske dağıtımına Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üretim yapan sanayiciler ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin ve yönetim Kurulu üyeleri, organize sanayi bölgelerinin müdür ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yapılan maske dağıtımında 41 bin maske sanayicilere dağıtılırken 61 bin maske dağıtımı daha yapılacak.

Maske dağıtımında konuşan Düzce Belediye başkanı Dr. Faruk Özlü; “Bütün firmalarımız maske dağıtılacak. İsteyen firmalarımızda maskelerini Kültür Müdürlüğümüzden temin edebilirler. Amacımız, pandemi sürecinde çalışan, üreten insanlarımızla birlikte vatandaşlarımızın da ihtiyaçlarını karşılayarak korona virüsten korunmalarına yardımcı olmaktır” dedi. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
31.05.2020
00:53

Tso da maske dağıtıyor ama maskeler insanın yüzünde durmuyor bile ucunda telde yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,65
Motorcu


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.