İlaçla Dezenfekte Yaparak 14 Gün Boyunca Koruyor

İlaçla Dezenfekte Yaparak 14 Gün Boyunca Koruyor

Korona virüs salgını ile başlayan süreçte işyeri ve evlerin dezenfeksiyonu büyük önem kazanırken Düzce’de yıllardır halı ve koltuk temizliği yapan Günışığı Temizlik şirketi Günışığı dezenfekte şirketi olarak da hizmet vermeye başladı. Temizlik konusunda deneyimli olan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Vedat Karaduman tarafından kurulan şirket, pandemi sürüsünce virüsün bulaşma ihtimaline karşı işyeri ve evlerde ilaçla dezenfekte yaparak, 14 gün boyunca koruyor.

Korona virüs salgını ile birlikte girişimciler için yeni iş kapıları da açıldı. Pandemi sırasında yaşanan sıkıntıları da göz önüne alan yıllardır temizlik sektöründe hizmet veren Günışığı Temizlik Şirketi, pandemi ile birlikte dezenfekte sektörüne girerek, Korona virüs ile başlayan süreçte insanları korumak ve yaşanılan işyeri, ev gibi ortamlardan korona virüsü uzak tutmak için dezenfekte işlemi çok büyük kazanıyor.

El ve vücut temizliği, maske kullanımı, sosyal mesafe gibi koruyucu önlemlerin yanı sıra ortam dezenfeksiyonunun öneminin farkına varan Düzceli girişimci Vedat Karaduman, yıllardır Düzcelilere halı ve koltuk temizliği ile yaptığı hizmeti korona virüs ile birlikte ev ve işyeri gibi ortam dezenfeksiyonunda da vermek için Günışığı Dezenfekte firmasını kurdu.

Ev ve işyerlerinde 14 gün koruma sağlayan Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği ilaçla dezenfekte eden Vedat Karaduman, dezenfektenin önemine değinerek; “Düzce’de yıllardır temizlik sektöründe insanlara hizmet ediyordum. Ancak korona virüs salgını ile birlikte temizlik yaptığımız yerlerden dezenfekte yapmam konusunda yoğun istekler gelmeye başladı. Bende ihtiyaç olduğunu düşünerek dezenfeksiyona başladım. Amacımız ise insanların yaşadığı ve çalıştığı ortamlardan COVİD-19’u uzak tutmak. Bu noktada 14 gün koruma sağlayan Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği ilacı kullanarak ev ve işyerlerini ilaçlıyoruz. Korona virüs insanoğlu’nun bulunduğu temas ettiği her yerde bulunabiliyor. Bizde bu noktada insanların temas ettiği, sık kullandıkları yerleri ilaçlayarak daha güvenli ortamlar oluşturuyoruz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.