Rengarenk Yıkanabilir Maskeler Çocuklara Ulaştırdı

Rengarenk Yıkanabilir Maskeler Çocuklara Ulaştırdı

Şükran Öney Anaokulu, yeni tip Korona Virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çocuklar için üzerinde çizgi filmi karakterlerinin basılı olduğu rengarenk yıkanabilir maskeleri çocuklara ulaştırdı.

18 yaş altı ve 65 yaş sokağa çıkma yasağı uygulaması devam ediyor. 0-18 yaş aralığındaki çocuklar ve gençler 3 Haziran Çarşamba ve 5 Haziran Cuma günü 14.00-20.00 saatleri arasında, yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabiliyor.

Bu süreçte çocukları da düşünen Şükran Öney Anaokulu İdaresi, belirli gün ve saatlerde sokağa çıkma sınırlandırılması kaldırılan öğrenciler için üzerlerinde çizgi film karakterlerinin basılı olduğu yıkanabilir maske temin etti.

Maske takmayı zevkli hale getirebilmek için çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinden oluşan yıkanabilir maskeler, Şükran Öney Anaokulu Müdiresi Emine Taşlı tarafından öğrencilere evlerine giderek teslim edildi.

Anaokulu Müdiresi Taşlı, maskelerin bir kısmını da çocukların izin günü olması nedeniyle okulu özledikleri düşünülerek sosyal mesafe çerçevesinde okulda teslimini sağladı.

Pandemi sürecini değerlendiren Emine Taşlı; Çocuklarımızın bu süreci en hasarsız şekilde atlatmaları için Okul Veli işbirliğini çok daha sıkı tutarak 12 haftadır hiç ara vermeden Uzaktan Eğitim Çalışmalarımızı,Görüntülü grup görüşmelerimizi ve en önemlisi EBA ile eğitimlerimize devam ediyoruz.Bu arada Düzce il Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen “Öğretmenim Yanı Başımda” projesi kapsamında çalışmalarımız detaylı bir şekilde durmaksızın ilerliyor.Onları çok özlediğimizi ailelerimiz ile ortak emanetimiz olan çocuklarımızla gönül birlikteliğimizi hissettirmek istedik.Sağlıklı günlerde maskelerini çıkarmaları umuduyla maskelerimizi izin günlerinde teslim ettik” dedi.

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.06.2020
14:15

Şükran Öney Anaokulu Düzce de bir markadır.2. çocuğum orada çok memnunum.Emine hocama tüm öğretmenlerimize ve çalışanlara çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,73
semra aydın
4.06.2020
14:01

Emine Öğretmenim sizden o kadar çok şey öğrendim ki siz benim bu meslekteki en büyük şansımsınız iyi ki çalışma fırsatı buldum sizinle zaten sizinle yolu kesişen herkes mutlaka bişeyler kazanıyor dokunuşunuz yetiyor.Allah sizden razı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,04
Aslı Yılmaz


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.