Maskeler Vatandaşlara Tek Tek Dağıtılacak

Maskeler Vatandaşlara Tek Tek Dağıtılacak

Düzce Belediyesi, maske üretim tesislerinde ürettiği maskeleri vatandaşlara kurduğu stantlarla ulaştırmaya devam ediyor.

  Düzce Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde bulunan Meslek Edindirme Kursları koordinatörlüğünde kurulan Maske dikim atölyelerinde üretilen maskeleri vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

Oluşturulan ekipler bir yandan vatandaşların evlerine tek tek dağıtım yaparken, diğer ekipler ise şehir merkezinde stant açarak maske dağıtımı gerçekleştiriyor. Maske dikim atölyelerinde yaklaşık 500 bin maske üretilirken fabrikaların ardından vatandaşlara da maskeler tek tek dağıtılacak. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
6.06.2020
23:42

Şuana kadar maske görmedik sıtant açılıyor ama bizler evden çıkamıyoruz eczaneden alalım dedim alamadık E devlet tamam dedi oda fiyasko sağol olsunlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,80
Ben seviye
6.06.2020
15:51

Eğer Bahçeşehir'de dağıtılan, üzerinde Düzce Belediyesi logosu ve Sn eski bakanın adı yazılı maskeler kalitesinde ise bu maskeleri hiç üretmesinler. Zamana, emeğe, harcanan paraya yazık. Düzce Belediyesine, Sn eski bakana yakıştıramadım. Aksini düşünenler Bahçeşehir'de (Eski Kalıcı Konutlar) dağıtılan maskeleri denesinler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,72
Süleyman ÖNCÜL
6.06.2020
15:08

Hani nerde 3 ayda devlerden 5maskeyi zor aldık. Sonra eczaneden aldık.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,41
İS MAİL KARADUMAN.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.