Miniklerin Maskelerini Polis Abi Ve Ablaları Taktı

Miniklerin Maskelerini Polis Abi Ve Ablaları Taktı

Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında normalleşme sürecinde aileleri il birlikte dışarı çıkan miniklere maske dağıtıp minikleri pandemi konusunda bilgilendirdiler. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı uygulamada sokakta ailesi ile birlikte gezen minikleri verdikleri hediyelerle sevindirdiler.

  Korona virüs salgını sonrasında yavaş yavaş hayat normale dönerken tedbirlerin elden bırakılmaması için Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokaklarda uygulamalarına devam etti. Özellikle maske takımı konusunda hassas davranan ekipleri, aileleri ile birlikte dışarı çıkan çocukları unutmadılar.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaya trafiğinin en yoğun olduğu sokaklarda kurdukları standda korona virüse karşı alınacak önlemlerin olduğu afişleri astılar, Kamu spotlarıyla vatandaşları rehavete kapılınmaması konusunda uyaran ekipler, maskesini hatalı takan vatandaşları da uyardılar.

  Minikleri polis abla ve ağabeyleri sevindirdi

Ayrıca polis ekipleri, aileleri ile birlikte dışarı çıkan minikleri de unutmadılar. Maskesi olmayan miniklere maskelerini elleriyle takan polisler, verdikleri çeşitli hediyelerle de onları sevindirdiler. Miniklere korona virüse karşı uyarılarda da bulunan polisler, virüsten korunması için miniklerin yapmaları gerekenleri de anlattılar. Minikler ise polis abla ve ağabeylerinden aldıkları hediyelerle mutlu olurken bazı ailelerde polislerle çocuklarının fotoğrafını çekmeyi ihmal etmedi. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.