Elektrik Kesintileri Neden Yaşanıyor?

Elektrik Kesintileri Neden Yaşanıyor?

Düzce’de son günlerde ard arda yaşanan elektrik kesintileri hayatı olumsuz etkiliyor. Vatandaşlar elektrik kesintileri nedeniyle zarar gören elektronik cihazlarının Sedaş tarafından karşılanmasını talep etti.

Düzce merkez ve ilçelerinde son günlerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı isyan ettirdi.

Özellikle merkez ilçesinde bakım onarım çalışması adı altında 15 günü aşkın zamandır elektriklerin uzun süreli kesilmesi çeşitli sorunlara neden oldu.

Uzun süreli elektrik kesintilerinin kendilerine maddi manevi zarar vermeye başladığını dile getiren vatandaşlar zararlarının karşılanmasını bekliyor.

"Neler oluyor lütfen araştırır mısınız? "

Özellikle elektronik eşyalarının meydana gelen kesintiler nedeniyle kullanılamaz hale geldiğini belirten bir vatandaş şunları söyledi:

“İlki 23 Nisan olmak üzere kesilen elektrikten sonra gelen düşük voltaj ya da yüksek voltajdan dolayı binamızda birçok komşumun ve benim elektronik cihazlarımız zarar gördü. 1 ay boyunca dışarıdan hat çekilerek binamıza elektrik verdiler. Başvurularımızla 1 numaranın kombisini 3 numaranın buzdolabını ve 5 numaranın bilgisayarını Sedaş karşıladı. Bizim led lambalarımız ampullerimiz patladı. Binamızın audi sistemleri kamera sistemleri zarar gördü. Dün gece giden elektrik kesintisinde sabah işe gelirken komşum yine voltajların düşük olduğunu söyledi. Buzdolabı ve televizyonu zarar görmüş çalışmıyor. Ben ise şarteli indirip evden çıktım. Derin dondurucunun ışığı yanmıyordu. Aynı durum elektrik kesintisinden sonra merkez cumartesi pazaryerinin orada oturan tanıdıklarımızın da başına geldi. Neler oluyor lütfen araştırır mısınız? Sedaş beyaz eşyacıyla mı anlaşmalı??

"Buzdolabımın motoru yandı"

Bir diğer vatandaş ise yaşadığı mağduriyeti dile getirdiği açıklamasında “Elektrik kesintisi yüzünden beyaz eşyalarım bozuldu gitti geldi. Buzdolabımın motoru yandı. Bitsin artık” ifadelerinde bulundu.

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
2.07.2020
23:39

Ne olacak ki aldılar devletten hazır sistemi para kazanıyorlar. Yatırım yapıp neden para harcasınlar ki ? Hazır eski sistemde devam işte!!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,21
Vatandaş
2.07.2020
16:02

Dünya malı eldeyken doğru kimsenin işine yaramıyorsa kimse başına gelenleri kimseyle suçlamasın.vakit geldiğinde de ne oluyor dersiniz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,27
Vatandas
2.07.2020
15:45

sedaş elektrik kesilmeden önce neden bildirmiyor, neden kesinti yapılacak ilanı yaptırmıyor, bu vatandaşın zararını kim karşılayacak, elektrik faturaların ikiye katladılar ancak vatandaşa hizmete geldiğinde hiç bir faydaları yok, hiç bir devlet yetkilisi de bunlara bir şey yapamıyor, bu nasıl sosyal devlet idaresi, siyasiler mi kim ne yapacaksa buna bir çare bulmalıdır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,38
NANKÖR SEDAŞ ALDIĞINIZ PARA HARAM!!!!
2.07.2020
14:44

Daha neler geliyor teknolojiyle iyice bir tanışalım eksikler tamamlansin şikayet meraklıları yola devam kendi kendine yok oluyorsa karşılığını alıyorsunuz demektir.kisaca silmeye başlıyor herseyi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,07
Vatandas


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.