Düzce TV Ekibinden Vali Atay’a Hayırlı Olsun

Düzce TV Ekibinden Vali Atay’a Hayırlı Olsun

Düzce Televizyonu ekibi, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Düzce Valiliği’ne atanan Vali Cevdet Atay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

10 Haziran’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Dr. Zülkif Dağlı’nın Samsun’a atanması ile Düzce’de göreve başlayan Vali Cevdet Atay’a hayırlı olsun ziyareti yapan Düzce Tv ekibi, yeni valiye hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem, Yönetim Kurulu üyesi ve TV Genel Koordinatörü Mete Şimşek, yönetim kurulu üyesi Atilla Keskin, programcı Mehmet İbrahimoğlu, Sorumlu Müdürü Rahman Çabuker, Haber Müdürü Hümeyra Durna ve Muhabir kameraman Selçuk Akyol, Vali Cevdet Atay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Göreve başlar başlamaz meydana gelen Gölyaka’da ki sel bölgesinde selzedelerle bir araya gelen Vali Cevdet Atay, Düzce ile ilgili ilk izlenimlerine değinerek, Düzce’nin birçok potansiyeli içinde barındıran bir şehir olduğunu ve halk ile birlikte şehrin gelişimi için çalışacağına da vurgu yaparak, Düzcelilerle birlikte yapacak çok işleri olduğunu vurguladı. Düzce TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem ise Düzce Tv’nin yayın politikası gereği Düzce’nin menfaatleri doğrultusunda görev yaptıklarını belirterek, Düzce’nin yararına yapılacak her türlü çalışmada yer alacaklarını ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.