Haşere Sorunu Ciddi Boyutta

Haşere Sorunu Ciddi Boyutta

Son zamanlarda hava sıcaklıklarının artması ile il genelinde artan sivrisinekler vatandaşları rahatsız ediyor. Vatandaşlar geçtiğimiz senelerde belediye tarafından yapılan ilaçlamanın bu sene de yapılmasını bekliyor.

Havaların ısınması ile birlikte Düzce’de sinek, sivrisinek, ivez ve diğer haşereler hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Vatandaşlar, Düzce Belediyesi’nden gece ve gündüz evlerde, işyerlerinde rahatsızlık veren, adeta camı pencereyi açılamaz hale getiren haşerelerin yok edilmesi için bir an önce ilaçlama yapılmasını istediler.

Aşırı derecede artan sivrisineklerden bunalan vatandaşlar, belediyenin il genelinde ilaçlama yapmasını talep etti. Geçtiğimiz senelerde Düzce Belediyesi tarafından yapılan ilaçlamaların bu yıl yapılmadığını belirten vatandaşlar kendi imkanlarıyla sinek, böcek ve haşerelerden korunmaya çalışıyor ancak yeterli olmuyor.

Sivrisinek ısırığından kaynaklı ateşli hastalık ve bulaşıcı hastalıkların artmasından endişeli olduklarını dile getiren vatandaşlar,  belediyenin acil bir çözüm üretmesi gerektiğine işaret ettiler.

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.07.2020
11:03

KAÇ EKİBİNİZ ÇALIŞIYOR ACABA BU SİNEKLER BU SENEYE KADAR HİÇ BU KADAR ÇOK OLMAMIŞTI BİR YERLERDE YANLIŞLIK VAR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,81
YAZIK DÜZCEYE
5.07.2020
10:44

Heryer niye sinek dolu acaba Nurettin bey?şikayete ne gerek var heryeri ilaçlayın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,56
Balkancı
4.07.2020
13:24

Müdürlüğümüze bağlı ekipler cobid19 dezenfeksiyonun yanında amerikan kelebeği ve sinek ilaçlamalarına haftalar öncesi başlamış bulunmakta olup şikayetlerinizi lütfen 153 e bildiriniz gereğini yapalım saygılarımla...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,57
Nurettin özcan veteriner işleri md.


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.