Akçakoca’da Bir İlk!

Akçakoca’da Bir İlk!

Akçakoca’da Bir İlk!

Akçakoca İlçe Müftülüğü Din Görevlileri, Akçakoca Diyanet Sen Başkanı Ergin Has’ın öncülüğünde, sokak hayvanlarına mama dağıtılması için Dohaycan Dernek Başkanı Derya Çolpan'a 2 torba mama teslim ettiler.

Akçakoca Diyanet Sen Başkanı Ergin Has konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “ Din görevlileri olarak sadece insanların dini hayatlarına dokunanlardan olmadığımızı, toplumun her kesimine; yaratılmış olan bütün hayvanların, canlıların yanında olduğumuz anlaşılsın diye,  din görevlileri olarak sadece namaz kıldıran memurlar  olmadığımızı anlatmak için, böyle bir kampanya yapma gereği hissettik.

Akcakocamızda inşallah güzel şeyler olacak, Hayvanların acı çekenlerine hep beraber yardımcı olabilirsek, Akçakoca daha güzel bir yer olur diye düşünüyoruz “ dedi.

Dohaycan Dernek Başkanı Derya Çolpan, Akçakoca’da ilk kez karşılaştıkları duyarlı tutumları için Din görevlilerine teşekkür ederek, bu kampanyanın farkındalık oluşturulmasına katkı sunması dileğinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.07.2020
11:43

çok güzel bir uygulama her kuruluş böyle bir şey yapsa ancak bu meşhur bir HAYTAP vardı bir hayvan öldüğü zaman ortaya çıkarlar sonrasında bir daha görünmezler hani, onlara nerede acaba.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,42
HAYTAP NE İŞ YAPIYOR, NEREDELER


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.