Otobüs Sürücüleri Duyarlılık Bekliyor

Otobüs Sürücüleri Duyarlılık Bekliyor

Hatalı ve duyarsız parklar nedeniyle otobüs duraklarına yaklaşamayan otobüsler trafiğin kilitlenmesine neden oluyor. Bu durum ise otobüs sürücülerini sıkıntıya sokarken, yolcularda, sürücülerden duyarlılık bekliyor.

Düzce’de hatalı parklar ve duyarsız sürücüler trafiği ve vatandaşları sıkıntıya sokmaya devam ediyor. Özellikle, otobüs duraklarına yapılan hatalı parklar nedeniyle trafik zaman zaman kilitlenme noktasına kadar gelirken hem otobüs sürücüleri hem de otobüsleri kullanan vatandaşlar, sorun yaşıyor. Araçlarını otobüs duraklarına park eden sürücülerden duyarlılık bekleyen yolcular ve otobüs sürücüleri, otobüs duraklarına araç sürücülerinin park yapmamasını bekliyor. 

Özellikle trafiğin tek yöne aktığı Mimar Sinan Caddesi üzerinde Şakus Köprüsü civarındaki otobüs duraklarında yapılan parkların hem otobüs sürücülerini, hem yolcuları sıkıntıya sokarken, yolda yolcu indirip bindirmek zorunda kalan otobüsler nedeniyle beklemek zorunda kalan sürücüler ise çileden çıkıyor. 

Yetkililer ise otobüs duraklarına araç park etmenin yasak olmasına rağmen araç parkı gibi kullanılmasının EDS’ler tarafından görüntülendiğini ve cezai işlem uygulandığını ifade ettiler.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.07.2020
18:14

Bu isler duyarlilik beklemekle olmiyor maalesef. Madem cezasi var, kescekker cezayı. Bak bakalim bi daha park ederler mi.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,34
Duzce


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.