Mhp İl Başkanı Caboğlu Çok Net Konuştu

Mhp İl Başkanı Caboğlu Çok Net Konuştu

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem programında samimi açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Caboğlu, ilerleyen günlerde Milliyetçi Hareket Partisi ve ittifakı AK Parti’nin belediye başkanları tarafından seçim döneminde verilen vaatlerin kısmen dahi hayata geçirilmediği takdirde kamuoyuna açıklama yaparak eleştiride bulunacağını belirtti. Caboğlu böyle bir tutumun belediye başkanlarını harekete geçireceğini vurguladı.

Mehmet İbrahimoğlu ile Gündem Programına konuk olan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu samimi açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Caboğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanları tarafından Düzce Halkına verilen vaatlerin takipçisi olduklarını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her daim yapıcı bir muhalefet tutumu sergilediklerini belirten İl Başkanı Caboğlu, seçim döneminde halka verilen vaatlerin hayata geçirilmemesi halinde kamuoyunda hem mensubu olduğu MHP hem de ittifak içerisinde bulundukları AK Parti belediye başkanlarını kamuoyuna yapacağı açıklamalarla eleştireceğini ifade etti.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, geçenlerde yeni yönetim kurulumuz oluşturulduğunda ziyaretimize geldi. Kendisine bakanlıktan gelmeniz hasebiyle Düzce halkının sizden ciddi beklentileri var dedim. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz şeyleri mutlaka Düzce için bir kıymet arz ettiği aşikardır ve o çaba görülmektedir ama sizden Düzcemizin daha çok daha çok beklentileri var gibi sözlerim oldu kendisine.

Zaman zaman biz il başkanları olarak bir araya geldiğimizde bu konularla ilgili bilgilendirmeler yapıyor ama genel bütün belediyeler olarak bu konuları ele aldığımızda bugün bizim belediyeler olsun, AK Parti belediyeleri olsun veya başka illerde diğer siyasi partilerden belediyeler olsun ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu gözlemlemek mümkün.

"Hükümetimizin yüzde 30 daralmaya gitti"

Özellikle hükümetimizin yüzde 30 daralmaya gittiği bu dönemde hizmet noktasında en azından belediyenin yapması gereken zorunlu hizmetleri aksatmadan yapması bile bugün için kıymetli.

"Düzce halkının Başkan Özlü'den beklentileri var"

Ama tabii ki Düzce halkının özellikle Sayın Faruk Özlü Başkanımızdan ciddi beklentileri var. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yapıcı bir muhalefet anlayışı içerisinde olduk.

Özellikle Düzce’de il başkanları toplantısında konuları ele alıp orada kıymet arz eden hususları hangi belediye veya hangi vekilimizle alakalı olsun direkt olayı önce il başkanları olarak ele alıp sonrasında da zaman içerisinde Faruk Özlü’yü de çağırdık. Kendileri geldi ve bilgilendirmeler yaptı. Burada yapıcı olarak yani kamuoyunu çok meşgul etmeden siyaset yapmadan çünkü önümüzde bir seçim yok. Seçim olduğunda yine kıran kırana yarışırız.

"Vaatler yerine getirilmezse çıkıp kamuoyunda konuşacağım"

Bugüne kadar söylemiş olduğumuz şeyler vardı. Bunlarla ilgili neler yapıldı neler yapılmadı bunları belediye başkanlarımıza ileteceğiz. Eğer bunlarla ilgili bir çalışma gayreti içerisine girilmediğini gördüğümüz an ben AK Parti veya MHP belediyelerini birbirinden ayırmayacağım. Kendi belediyelerimle ilgili de çıkıp kamuoyunda konuşacağım. Verilen vaatlerin kısmen dahi olsa yapıldığını görmezsem kendi belediyelerimin bile başkanları olsa çıkıp konuşacağım. Bunları yaparsak belediye başkanlarını çalıştırırız.”

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.03.2020
13:14

sayın başkanım düzcede yapılyan ları dile getiremiyorsunuz kardüzü eftenia otel trafik katı atık merkezi bunun gibi onlarca sorunu kim dile getirecek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,36
akif ÇEBİ


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.