Düzce Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Düzce Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Van'da meydana gelen çığ felaketinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. 

Van’ın Bahçesaray ilçesinde çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık  memleketi Düzce’nin Yığılca ilçesine bağlı Yılgın Köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Van’da meydana gelen çığ felaketinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık'ın naaşı Yığılca İlçesi Şehir stadına getirildi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özgür Işık’ın cenaze törenine; Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Stratejik İlişkiler Daire Başkanı Jandarma Tuğgeneral Cengiz Yıldız, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve binlerce vatandaş katıldı. 

Şehidin annesi Raziye Işık ve babası Arslan Işık ise şehit olan oğullarını son yolculuklarına ellerinde Türk Bayrağı ile uğurladı. Şehit babası Arslan Işık’ın oğluna son bakışı ise yürekleri dağladı. Şehit Işık'ın eşi İrem Işık ise eşini gözyaşlarıyla uğurladı. 

Şehit Uzman Jandarma Çavuş Özgür Işık,  Yığılca İlçesi Şehir stadında öğlen namazını takiben kılınanan cenaze namazı sonrasında Yılgın Köyü’nde toprağa verildi. 

Ayrıca Şehit Özgür Işık’ın cenazesine çok sayıda kişi çelenk gönderdi. Çelenk gönderenler arasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükaydın da yer aldı.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.02.2020
14:53

Allah mekanı cenneti ala eylesin inşallah.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,67
mekanı cennet olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.