Cömert Başkan Çam Cezaları Üstlendi

Cömert Başkan Çam Cezaları Üstlendi

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’ın da arasında bulunduğu sosyal mesafesiz iftar yemeğinin basında yer almasının ardından Başkan Çam açıklamada bulunarak, sosyal mesafe kuralını ihlal etme suçunun cezasını kendisinin üstleneceğini duyurdu. Ancak Başkan Çam’ın kesilecek cezaları, kendi cebinden mi yoksa belediye bütçesinden mi karşılayacağı merak konusu oldu.

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, sosyal mesafe kurallarına uymayarak dün akşam Yığılca'da bir fabrikada işçilerle bir araya gelmiş ve bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu durum sonrasında gazeteciler sosyal mesafeye uyulmadığı için haber yapmış, yetkilileri cezai işlem yapmaya davet etmişti.

 Konu ile ilgili Belediye Başkanı Rasim Çam'dan açıklama geldi. Başkan Çam yaptığı açıklama ile cezayı kendisinin üstleneceğini, makbuzunu da paylaşacağını belirtti. İşte Rasim Çam'ın o açıklaması: " Sosyal medya üzerinden yapmış olduğum iftar paylaşımımı bazı çıkar çevreleri sosyal mesafe yaygarası yaparak cezai işlem yapılmasını bekliyor sorumluluğu olan birisi olarak sosyal mesafeyi koruyan ve her kesimi buna riayet etmeye davet eden birisi olarak değil cezayı bu asil millet için gözümü kırpmadan canımı bile veririm bu iftar sofrasında kurtlar varken çakallara yer yok ,bir zat cezanın takipçisi olacakmış takibe gerek yok makbuzu kendisine yollarım tüm vatandaşlarımızla inşallah bir dahaki ramazanda toplu iftar sofrasında buluşmak dileğiyle ,hayırlı ramazan ve kurban bayramlarında bir araya gelmek üzere saygılar sevgiler selamlar."

Başkan Çam’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu açıklama sonrası, vatandaşlar da başkana yanıt vererek “Madem belediyemizin bu kadar parası var ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine neden verilmiyor?” diyerek tepki gösterdiler. Ayrıca göreve geldiği ilk günden itibaren Yığılca’da gözle görülür bir yatırım yapılmadığını belirten Yığılcalılar, bu konuda da Başkan Çam’a eleştiride bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.05.2020
01:25

Aynen öyle bir çivi bile çakmadı yığılca ya daha birde örnek olacak millete bu cuma 28 gün olacak ev izalasyonu halk çıkmıyor ama bizim işe yaramayan belediye başkanı iftarlarda sosyal medyadan millete laf atar eski belediye başkanını eleştirir başka işi yok çünkü artık Düzce alaplı gezemediginden napsın iftara gidiyor yığılca sahipsiz bırakılmıştır Bir dahaki seçimlerde de millet gerekeni yapar geriye bakmicaksin hizmet edeceksinki halk da görsün bu millet hizmet bekliyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,58
yığılcalı
12.05.2020
21:16

Ergen başkan cezaları üstlendi diye başlık atsanız daha uygun olurdu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,04
Vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.