Köy Yolunda Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor

Köy Yolunda Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor

Köy Yolunda Genişletme Çalışmaları Devam Ediyor

Düzce’nin Yığılca ilçesinde birçok noktada köy yollarının dar olması nedeni ile Düzce İl Özel idaresi ekipleri köy yollarında yol genişletme çalışmalarını başlattı.

 

 Düzce İl Özel İdaresi il genelinde havaların elverdiği süre içerisinde bir yandan asfaltlama çalışmalarını yaparken bir yandan da yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle Düzce’nin Yığılca İlçesinde bir çok köy yolunun dar olması nedeni ile Düzce Valiliği’ne yapılan şikayetlerin ardından ekipleri bölgelerde yol genişletme çalışmalarını hızlandırdı. Yığılca’ya bağlı Çiftlik köyü yolunda ek olarak 10 metrelik daha yol açılma çalışmaları ekipler tarafından başlatıldı. Yaklaşık 3 kilometrelik genişletmenin kısa süre içerisinde tamamlanıp yaz aylarında asfaltlanması bekleniyor. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
31.05.2020
21:15

Öncelikle yığılca lı siyasetçilerin şapkalarını önlerine koyup düşünmesi lazım biz nerede hata yapıyoruz düzce evet yığılca 'ya üvey evlat muamelesi yapıyor peki yığılca lı siyasetçiler 4 tane ordulu köyü var koca oğlu, çamlı ,dibektaş ,yeniyer köylerine üvey evlat muamelesi yapmasın iğneyi önce kendine çuvaldızı başkasına ellerine fırsat geçtiği zaman ilk önce yığılca'nın manav köylerine hizmet ediyorlar bu 4 köyü istemiyorsanız yakın oldukları akçakoca ya yada düzce'ye bağlayın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,88
Ordulu
31.05.2020
05:30

Yıllardır düzce ilimiz. Yığılca yı görmezden geldi. Diğer ilçelere gösterdiği ilgiyi. Bize göstermedi üvey evlat muamelesi yapıldı. Bu gerçekten çok üzücü.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,70
Alper Kaan Cebeci
31.05.2020
05:27

Yıllardır taşlı ve bozuk yolda çok kazalar atlattık.! Şükür sesimizi duyanlar oldu. En azından. Vesile olanlara şükranlarımı sunuyorum. Çiftlik köyü adına.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,88
Alper Kaan Cebeci
30.05.2020
16:16

İlk önce yıgılcaya gidiş yolunu yapsınlar patates tarlası gibi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,61
Ersin Güvercin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.