Düzce’de Yürütülen Çalışmaları Dünya’ya Duyuracak

Düzce’de Yürütülen Çalışmaları Dünya’ya Duyuracak

CNN Türk kanalında Yeşil Doğa Programı yapımcısı ve Çevre Dedektifi Güven İslamoğlu, Pazar günü yayınlanacak programını Düzce’de çekti. Özellikle Yığılca bölgesinde ki arıcılık çalışmalarını inceleyen İslamoğlu, Yığılca’da kurulma çalışması yapılan çimento fabrikasının arılar için büyük tehlike oluşturacağını tespit etti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Yeşil Doğa programı yapımcısı çevre dedektifi Güven İslamoğlu bu hafta ki programında Düzce’yi ele aldı. Özellikle Yığılca bölgesini ekranlara getirecek olan İslamoğlu, Düzce Üniversitesi’nin arıcılık alanında yaptığı faaliyetleri Dünya’ya duyuracak.

İslamoğlu, program çekimleri sırasında önemli bir konuya da dikkat çekti. Yığılca’da kurulması planlanan çimento fabrikasının arılara zarar vereceğini söyleyen İslamoğlu, “Yeşil Doğa programını Pazar 18.00’ aldık. Canlı yayınlardan kurtulmak için böyle bir karar aldık. Bazı izleyicilerimizde 22.00 çok geç demişti. Umarım uygundur. Şimdilik buradayız. Bu hafta Düzce'de Düzce Üniversitesi'nin tamamlayıcı tıp üzerine yaptığı çalışmaları ekrana taşıyacağız. Propolis gibi bal ürünleri de bunlardan biri. Ancak bölgede inşaatı süren çimento fabrikası arılar ve Düzce’nin muhteşem doğası için çok büyük tehlike. Yığılca arısı üzerinde çalışmalar yapan DAGEM üssünü bu bölgeye kurmuştu.Amaç köylüye ek gelir yaratmaktı. Çok başarılı çalışmalar yaptılar. Ancak bu fabrika işleri alt-üst etti. Bu hafta bu konuları işleyeceğiz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
9.01.2020
11:34

Yığılcaya bu fabrikayı kim kudurduysa ve bu doğa kentini bitirdiyse allah onları bildiği gibi yapsın, yazık ettiniz be yazık,,

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,49
Efraim abi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.