Başkan Çam’dan Eski Başkan Yiğit’e Kepçe Göndermesi

Başkan Çam’dan Eski Başkan Yiğit’e Kepçe Göndermesi

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eski başkan Muzaffer Yiğit’in belediye bütçesinden şahsına kepçe aldığını iddia etti. Başkan Çam açıklamasında, “Nasıl birilerinin üzerinden mal varlığı edindiğini kamuoyunun bilgisine belgeler ile değil şahitlerle ispatlayacağım” dedi.

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eski Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in, belediye başkanlığı yaptığı dönemde belediye bütçesinden aldığı kepçeyi kendi zimmetine geçirdiğini iddia etti.

Sosyal medya hesabından kepçe fotoğrafı paylaşan Başkan Çam iddialarını ilerleyen günlerde belgeler ile değil şahitlerle kamuoyuna duyuracağını belirtti.

Başkan Rasim Çam, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Yığılca’nın önceki dönem belediye başkanın şaşalı çalışmalarından şahsına elde ettiği kazanımlarından bir tanesi.gerisi gelecek bekle Yığılcam hırsızlara yolsuzlara ilçemde yer olmayacak.Belediyeyi borç batağına sokanlar hesap verecek. Sosyal medya üzerinden aklanamazsın. Başarı ve başarısızlıkların ölçüsü hırsızlıktan, yolsuzluktan, rüşvet, çıkar ve menfaat sağlamaktan geçiyorsa ben bunların hiç birisinde yokum. Hukuk yolu açık 2014 öncesi ve sonrası mal varlıklarını açıkla ,nasıl birilerinin üzerinden edindiğini kamu oyunun bilgisine belgeler ile değil şahitlerle ispatlayacağım nasıl çıkar sağladığını.”

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’ın paylaşımı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren eski belediye başkanı Muzaffer Yiğit, iddiaları yalanladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.04.2020
17:05

Şimdi ortalık toz duman oldu

Katılıyorum   Katılmıyorum
%45,22
Alpay Hanedan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.