Bu Okulu Ya Yıkın Ya Da Yeniden Yapın

Bu Okulu Ya Yıkın Ya Da Yeniden Yapın

Yığılca İlçesi’ne bağlı Tıraşlar Köyü’nde ki Şehit Er Recep Erdoğan İlkokulu şehit ismine yakışmayacak hale geldi. Okulun üzerinde duran tabelayı görenler şehidimizin kemiklerinin sızladığını söyledi.

Vatan uğuruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlerimizin isimlerini yaşatmak için yapılan çalışmalardan birisi de okullara şehit isimlerinin verilmesi.

Ancak şehit isminin verildiği okulların bakımlarının da yapılması yada şehit isimlere yakışmayacak durumda olmaması gerekiyor. Yığılca ilçesi Tıraşlar Köyü’nde bulunan Şehit Er Recep Erdoğan  ilkokulu binası da şehit ismine yakışmayacak hale geldi.

Metruk hale gelen bina yıkılmak üzere dururken tabelasında şehit askerin isminin olduğunu gören vatandaşlar “Şehidimize yakışmıyor. Vatan için canını feda etti. İsminin verildiği okul yıkılmak üzere. Şehidimizin kemiklerini sızlatmasınlar” dediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.06.2020
13:07

Muhtar sayesinde okulun bu durumu gün yüzüne çıktı bizzat kimlerden ne yardımlar talep edildi ilçe milli eğitim kaymakamlık sosyal sorumluluk proje sahipleri ve bir çok sivil toplum örgütü ama malesef ancak şimdi birazda olsa gündeme geldi bu durum her şey öyle uzaktan görüldüğü gibi olsa keşke bende bir başka okul için gayret içindeyim ama malesef bir sürü prosedürü bahane edip kapıdan geri çevriliyorsunuz Okulun dağıtılmış olması ve eğitim verilmiyor olması bir gerekçe gösterilmiştir bu köyün muhtarı ve Aziz Şehidimizin ailesine Önyargılı olmayalım mutlaka verilen bir gayret vardır destek olmak varken köstek olmak niye???

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,48
YasMel YasMel
15.06.2020
10:52

oköyün muhtarı ne iş yapar, köyün sahibi muhtardır, eksiğini, ihtiyacını muhtar bilecek, öncelikle suçlu odur, mühürü bıraksın bence, Milli gğitimin haberi yokmu, tabi okul köye aitse bilemeyebilir, ama sonuçta orası bir okul ve sonuçta milli eğitim bilmeli, yazık olmuş çok yazık olmuş, sorumluluğu olanlarada yazıklar olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,77
yazıklar olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.