Özlü Özel Çocukları Ziyaret Etti

Özlü Özel Çocukları Ziyaret Etti

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Hacı Hidayet Türkseven Uygulama İş okulunu ziyaret ederek özel çocuklarla buluştu. Özlü, okulun 2 eksiğini gidermek için “ para bulma işi benim” dedi, hem velilere hem idarecilere söz verdi.

Saha çalışmalarına devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün bugünkü durağı Hacı Hidayet Türkseven Uygulama İş okulu oldu.

Okulun birimlerini gezerek yetkililerden bilgi alan Özlü, çocuklarla da sohbet ederek nasıl çalışmalar yaptıklarını inceledi.

Sınıfları gezen Özlü’ye çocuklar da büyük ilgi ve sevgi gösterirken, bir de sergileyecekleri tiyatro oyunu için bilet takdim ettiler. Özlü, “ çok güzel bir iş yapıyorsunuz” diyerek çocukları tebrik etti.

Okulda personel ve veliler ile de bir araya gelen Özlü, okulun yapımına katkıda bulunan Hacı Hidayet Türkseven’e teşekkür ederken, Düzce’de böyle okulların arttırılacağını belirtti.

Düzce’ye yakışır bir okul olduğunu söyleyen Özlü, böyle kurumların artırılacağını belirtirken, “ Düzce’yi kendi ölçeğindeki iller arasında örnek bir il yapacağız. Düzce’nin hayırla anılması lazım, Düzce’de güzel işler yapılıyor, gidin, görün, bakın denilmesi gerekir. Hep bu amaçla ve bu inançla çalışacağız.” Dedi.

Okulun bazı kısımlarının bitirilememesi dolayısıyla ödenek çıkarttıracağı sözü veren Özlü Milli Eğitim bakanı ile görüşeceğini söyledi, “ Para bulma işi benim işim” dedi.

Özlü okulun karşısına yapılması istenen ve annelerin işletmesi önerisi sunulan park projesi için de söz verdi, seçimden sonra kendisine hatırlatılmasını isteyerek, “ bu çok güzel bir proje birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Özlü, 2 yıl önce temelini attığı okulla Düzce’nin çok güzel bir eser kazandığını belirtti.

Özlü, “ Burası Türkiye’de örnek bir kurum. Okulun bir iki eksiği var. Ziyaretimiz sırasında ortaya çıkan 2 husus oldu. Bunları da birlikte değerlendireceğiz. Eksiklikleri gidereceğiz. Birisi havuz, inşaatı yarım, tamamlamak için milli eğitim bakanımızdan özel bir ödenek çıkartacağım inşallah. Bir diğer, okulun karşısında bir alan var. 2600 metrekare bir alan. Burayı da engelli çocuklar için bir engelsiz park yapımı. Seçim akabinde güzel proje hazırlayarak bunu da Düzce’ye kazandıracağız, örnek bir park olacak inşallah.” Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.