ENGELLİLER İÇİN SÖZLER VERİLİYOR AMA?

ENGELLİLER İÇİN SÖZLER VERİLİYOR AMA?

Yeşil Düzce Özel Uygulama Eğitim Merkezi ve İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin meslek derslerinde ortaya çıkardıkları ürünleri kurulan standla satışa sunuldu. Ancak özel öğrencilerin sokakta ürünlerini satması akıllara, Anıtpark?a kadınlar için kurulan el sanatları satış konteynırı gibi bir yer neden kazandırılmadığını getirdi.

 

 

Düzce?deki özel eğitim merkezlerinde eğitim gören özel öğrenciler, zaman zaman el emeklerini açılan sergilerde görücüye çıkartıyorlar. Yeşil Düzce özel Uygulama Eğitim Merkezi ve İş Uygulama Merkezi de, öğrencilerin çeşitli mesleki derslerde ortaya çıkardıkları ürünleri spor sokak çıkışında kurulan standta satışa sundu.

Standta öğrencilerin bir birinden güzel eserleri satışa sunulurken, değişik süz objelerinin yer aldığı standa vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Yeşil Düzce Özel Uygulama Eğitim Merkezi ve İş Uygulama Merkezi öğretmenleri stand hakkında bilgi verirken, satışların iki gün süreceğini belirttiler.

Özel öğrencilerin bu özel ürünlerinin kış günü sokakta satışa sunulması, her söylemde engelli dostu olduğu ve engellilere özel ayrıcalıklı hizmetler verildiği söylenen Düzce?de neden bu tür etkinlikler için bir yer düşünülmediğini akıllara getirdi. Geçtiğimiz aylarda kadınların el ürünlerini satmaları için Anıtpark?a konulan ve çok da faal olmadığı görülen ?El Sanatları Satş Merkezi? benzeri bir yerin özel öğrencilerin kullanımına açılması gerektiği düşünülüyor.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.