ÖĞRENCİLERE HAYATI HECELEMEYİ ANLATTI

ÖĞRENCİLERE HAYATI HECELEMEYİ ANLATTI

Yazar Hayrullah Altay Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün davetlisi olarak katıldığı söyleşide gençlerle tecrübelerini paylaştı. ? Hayatı Hecelemek? adlı kitabının sunumunu yapan Altay, yaşamdaki zorlukları aşabilmek adına her insanın kendi Everest'ine tırmanmasının mümkün olduğunu dile getirdi.

   Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen söyleşide Altay'ın yaşam tecrübeleri öğrencilerin ilgisini topladı.

Geçmişte kekemelikte yaşadığı problemleri ve yaşam sürecini anlatan Hayatı Hecelemek adlı kitabının sunumunu Düzce İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonu'nda öğrencilerle paylaşan Yazar Hayrullah Altay, kekemeliğin asla kader olmadığını, yaşamdaki zorlukları aşabilmek adına her insanın kendi Everest'ine tırmanabilmesinin mümkün olduğunu dile getirdi.

   Söyleşide, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Kemal Akçay ve Kültür ve Turizm  İl Müdürlüğu Folklor Araştırmacısı Uğur Demir'de yer aldı.

   Konuşmasının ardından Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Kemal Akçay Altay'a teşekkür belgesi takdim etti ve çıkışta öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.