DÜZCE ÖZEL UĞUR LİSESİ BÜYÜYOR

DÜZCE ÖZEL UĞUR LİSESİ BÜYÜYOR

Düzce Uğur Lisesi, Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde yeni yerinde yeni binasında hizmet verecek. Yeni okulun Sözleşmesi Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu?yla gerçekleştirildi.

Düzce Uğur Okulları,  2019-2020 eğitim öğretim döneminde, Körpeşler Mahallesi Aşiyan Konakları arkasında açılacak olan yeni okulunda Özel Düzce Uğur Fen ve Anadolu Lisesi olarak eğitim öğretim vermeye devam edecek.

6 dönüm arazi üzerine kurulacak olan yeni okul, 20 derslikten oluşacak. Görsel sanatlar sınıfı, müzik sınıfı, laboratuar ve ders aralarında öğrencilerin keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanları bulunacak.

Düzce Uğur Okulları Kurucusu Gökhan Sarıgül,  yeni okulda fiziki ve sosyal alanları çağdaş eğitim öğretim anlayışına uygun olarak planladıklarını söylerken, ? Uğur Okulları ham madde halinde ki bir kişiyi bütün insanlığa faydalı bir kişi haline getirmeyi amaç edinmiştir. Eğitim her şeyden önce ciddiye alınması ve keşke denilmemesi gereken bir olgudur.? Dedi.

2019-2020 eğitim öğretim dönemi itibariyle okul olarak eğitimi ödüllendirdiklerini ve 9.sınıftan itibaren öğrenciye eğitim bursu verildiğini belirten Sarıgül,, 9.sınıfa kayıt olacak ve burs alacak öğrencilerin okul tarafından belirlendiğini söyleyerek burs oranları hakkında da bilgiler verdi.

Düzce Uğur Okulları Kurucusu Gökhan Sarıgül, ? Yüzde 100 burs oranı 1-2 yüzdelik dilimine, yüzde 75 burs oranı 3-4 lük yüzdelik dilimine, yüzde 50 burs oranı 5-6 lık yüzdelik dilimine, yüzde 25 burs oranı 7-8 lik yüzdelik dilimine, yüzde 10 burs oranı 9-20 lik yüzdelik dilimine girmektedir? şeklinde açıklamada bulundu.

Sarıgül son olarak , ? burslar mülakat sonucunda verilecek olup indirimlerimiz kontenjanlarla sınırlıdır.? Uyarısında bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.