KEŞİR: ÇOK ÖNEMLİ BİR VERİ?

KEŞİR: ÇOK ÖNEMLİ BİR VERİ?

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Annem Varsa Ben de Varım Projesi ile il genelinde 40 bin anne ve çocuğa ulaşıldığını söyledi. Projeye dahil olan 40 bin çocuğun bir yılda 600 bine yakın kitap okuduğunu kaydeden Keşir ?Bu beni çok mutlu eden bir veri? dedi.

Bugün Düzce?nin kadın gazetecileri ile kahvaltıda buluşan Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, son üç yılda eğitim alanında başarı çıtasının yükseldiğine işaret ederek, Düzce?nin başarı hikayeleri ile anılan bir yer olmasını diledi. Düzce?nin özgün projesi olan Annem Varsa Ben de Varım projesinden söz etti, proje  ile 40 bin çocuğun 600 bin kitap okuduğunu bildirdi.

Keşir,  ?Eğitim verilerimiz son üç yılda başarının yükseldiğini gösteriyor. Artık çocukların kodlama projelerinden, sportif başarılarından övünç ile bahsedebiliyoruz. Ben bunların katlanarak artmasını istiyorum. Beni çok mutlu eden bir veri var. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Düzce?ye özgün yürüttüğü Annem Varsa Ben de Varım Projesi 40 bin anne ve çocuğa ulaştı. 40 bin çocuk bir yılda 600 bin kitap okudu. Bu çok önemli bir veri. Bu yaşta kitap okuma alışkanlığı edindirdiğimizde çocuğa kitapla bir dünya yaratma fırsatı veriyoruz. Bu durum çocuğun akademik başarısını da etkiliyor. Hangi vekil arkadaşımıza anlattıysam inanılmaz bir etki yarattığını gördüm. Bu beni çok mutlu ediyor. Şehrimin başarı hikayeleri ile anılıyor olmasını arzu ediyorum? diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.