DÜZCE UĞUR?DA FAYDALI ETKİNLİK

DÜZCE UĞUR?DA FAYDALI ETKİNLİK

Düzce Uğur Eğitim Kurumları, geçtiğimiz yıllarda başlattığı geleneği devam ettirerek Kitap Okuma etkinliği düzenledi. Tüm sınıflarda öğrencilerle aynı anda idareciler ve öğretmenler de kitap okudu.

Düzce Uğur Eğitim Kurumları, Uğur Temel Lisesi, Valilik yanındaki Uğur Özel Öğretim Kursu, Atatürk Bulvarında Uğur Özel Öğretim Kursu olmak üzere üç kurum olarak eğitim hizmetlerini yürütüyor.

Uğur Eğitim Kurumuna ait tüm okullarda duyarlı bir etkinliğe imza atıldı. Geçtiğimiz yıllarda başlatılan Kitap Okuma etkinliği bu yıl da gerçekleştirildi.

Özel Düzce Uğur Eğitim Kurumları Genel Müdürü Nazmi Kıran, kurumun işleyişi hakkında bilgi verirken, ?Öğrencilerimizi vatanını, bayrağını, milletini, dinini, devletini seven iyi bir insan olarak yetiştirmek ve üniversite sınavlarını kazandırmak üzerine kurulu misyonumuzu, alanında tecrübeli 44 kişilik öğretmen kadromuz, 10 kişilik halkla ilişkiler ve yardımcı personelimizle sürdürmekteyiz.? Dedi.

Kıran kitap okuma etkinliği ile ilgili olarak ise, ?2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı?nın 3 haftası geride kaldı. Biz 4.haftanın ilk gününden itibaren, önceki yıllarda da yaptığımız ? KİTAP OKUMA? etkinliğini 3 kurumumuzun bünyesindeki bütün sınıflarda başlatmış bulunuyoruz. Öğrencilerimizle birlikte aynı anda, kurucularımız, müdürlerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, memurlarımız ve diğer çalışanlarımız kitap okumaktalar.? Şeklinde açıklamada bulundu.

Okul müdürü Mustafa Başormancı ise, okuduğunu anlayan, anladığını ifade edebilen bir nesil için kitap okumanın önemine değindi, ?Öğrenciler, belirlediğimiz ? KİTAP OKUMA? saatleri içinde Milli Eğitim Bakanlığı?nın önerdiği 100 temel eser arasından seçtikleri kitapları okumaktalar. Bu okuma onların sınav sorularını da çabuk okuma, anlama, doğru yorumlama kabiliyetlerini geliştirmektedir. Böylece sınav süresi içinde daha çok soruyu cevaplamaları mümkün olmaktadır.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.