Ufuk Baysan'da Özel Sınıf

Beyköy şehit Ufuk Baysan İlkokulu´nda Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı törenle açıldı. Törene şehidimizin anne ve babası da katıldı.

Ufuk Baysan'da Özel Sınıf

Beyköy şehit Ufuk Baysan İlkokulu´nda düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı´nın açılış törenine. Vali  Dr. Zülkif  Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Beyköy Belde Belediye Başkanı Osman Kılıç, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, 15 Temmuz Şehidimiz Ufuk Baysan’ın anne ve babası, Hanife ve Ramazan Baysan, Beyköy Belde Karakol Komutanı Gökhan Kum, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çetin, Okul Aile Birliği Başkanı, okul idareci, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

Programda öğrenciler Vali Dağlı’ya çiçek sunarken,  halk oyunları ekibinin gösterisi ilgiyle izlendi.

Zeka ve Akıl Oyunları Sınıfı´nın açılış kurdelesi protokol tarafından kesilmesinin ardından, Okul Müdürü Yılmaz Karaca,  sınıf  ve kullanımı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 Vali Zülkif Dağlı okulun öğretmenler odasında okul idareci ve öğretmenleriyle bir araya gelerek, okulun sınıf dolaplarını yaptıran Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’e plaket takdim etti. Okulda düzenlenen açılış programı okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.