Twitter'da saatlerdir 1.sırada

Twitter'da saatlerdir 1.sırada

Twitter'da saatlerdir 1.sırada

Vatandaşlar kışın gelmesiyle doğalgazı açmaya korkar oldu. Zamlarla birlikte yüksek fatura gelmesi vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Ocak ayında gelen doğalgaz faturalarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan vatandaşlar isyan etti. 

Gelen zamlarla birlikte kombi ayarını yükseltmeye korkar olan vatandaş, hem ısınamadığına dem vurdu hem de gelen yüksek faturalara. 

Henüz kar yağışının batı kesimlerde başlamadığına sevinen vatandaşlar havaların mevsim normallerine dönmesiyle ne yapacaklarını kara kara düşünmeye başladı. 

Doğalgaz mağduru vatandaşlar ayrıca 2019 yılı faturalarıyla bu sene ki faturalarını da karşılaştırdı. Bir vatandaşın konuyla ilgili yorumu ise, ‘Geçen sene de ısınamıyorduk ama en azından bu kadar fazla para ödemiyorduk. Bu gidişle evdeki herkes soğuktan verem olacak’ diyerek tepki gösterdi. 

TÜİK’in Aralık 2018 ile Aralık 2019 verilerine göre aradan geçen 1 yılda doğalgaz fiyatları tam yüzde 21.99 zamlandı. Doğalgaza Temmuz ve Ağustos aylarında iki defa yüzde 14.9 oranında zam gelmişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.01.2020
18:45

bu ay faturalar geç okundu 35 günlük 70 derecede yaktım 568 tl geldi günlük 8.6 m3 geçen yıl 663 tl gelmişti evinizin yalıtımı yaptırın radyatörlerinize termostatlı vana taktırın bakın faturanız nasıl düşüyor radyotörlerin üstünü örtmeyin radyatörlerin akasına alüminyün folyo koyun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,19
selman
18.01.2020
18:49

533 tl Fatura bu ayki.. Bence gayet normal.. Tüp yok, gayet güzel ısınoyuruz.. Daha ne olsun..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,89
Fatura


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.