Sönmez: Türkiye Zor Günlerden Geçiyor

Sönmez: Türkiye Zor Günlerden Geçiyor

Vatan Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez, TSO’da sanayicilerin, ziraat odasında çiftçilerin sorunlarını dinledi. “ Türkiye zor günlerden geçiyor” diyen Sönmez, “Verimli tarım topraklarını imara ve betonlaşmaya açmayacağız.” Dedi.

Vatan Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez ve  Meclis Adayları Düzce Ziraat Odası ile Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

  

Başkan adayı Fethi Sönmez ziraat odasında, Oda Başkanı Ramazan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı söyleşide,Vatan Partisi’nin tarım politikalarını anlatı. “Verimli tarım topraklarını imara ve betonlaşmaya açmayacağız. Düzce  Ovası tarım açısından sit alanıdır.İktidar adayının bundan dahi haberi yok’’dedi.

Sönmez konuşmasında bunun gereğini yapacaklarını ve Düzce ovasını koruyacaklarını söyledi.

    Sönmez ‘’Vatan Partisi belediyeciliğinde,üretim için, üreticiyi destekleyeceğiz. Kooperatifçiliğe önderlik edeceğiz. Düzce Ovası yeşerecek,ekilmedik toprak kalmayacak. Artık köylerden Düzce’ye  değil, Düzce’den köylere göç olacak ‘’şeklinde konuştu. Seçim sloganlarının , Rant İçin Değil,Üretim İçin Vatan Partisi olduğunu hatırlatan Sönmez,  destek istedi.

 Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk ise,  ‘’Bize destek olunsun, biz her şeyi üretiriz. Devlet ürüne, üretime destek olmalı.Taban fiyatı zamanında ve maliyet hesaplanarak açıklanmalı.Dışarıdan tarım ürünü alınmamalı’’ifadelerini kullandı.

TSO’YA ZİYARET

Vatan Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Fethi Sönmez ve meclis adayları Düzce Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret ettiler. TSO başkanı Tuncay Şahin’le görüşen Sönmez,  sanayi ve sanayicilerin sorunlarını dinledi.

Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini söyleyen Sönmez ‘’Krizin faturası işçiye, emekçiye, dar gelirliye kesilmesin. Bu yükü hep birlikte her kesimin gücü ölçüsünde kaldıracağız’’dedi.

Sönmez  ayrıca , içbir fabrikanın kapanmasını doğru bulmadığını  ve kabul etmediğini söylerken, “Öncelikle burada hükümete görev düşüyor. Eğer bir işletme zora düşmüşse burada üretimi devlet üslenmeli. İşçiler de bu işyerine ortak edilmeli. Ne olursa olsun üretim devam etmeli. Bu krizi fırsata çevirip üretim seferberliği başlatmalıyız .Üretimi artırmak için bütün imkanları seferber edeceğiz. ’’dedi.

Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Fethi Sönmez sözlerini yönetim anlayışlarını ifade ederek sürdürdü.  ‘’Vatan Partisi üretimin ve üreticinin yanındadır. Kaynaklar sadakaya değil, işsize iş olanağı yaratan üretim ve hizmet projelerine ayrılacaktır.Yeni iş alanları yaratan girişimci desteklenecektir. Vatan Partisi’nin Milli Hükümet Programı, vatan bütünlüğünü sağlamak ve refahı yaymak için bölgeler arasında dengeli kalkınma öngörüyor.Vatan Partisi hantal kentleşme devrini tarihe gömecek ve kentleri ferahlatan  siyasetler izleyecektir. Verimli tarım alanlarını sanayiye ve betonlaşmaya açmayacağız.Tarım arazilerine imar izni vermeyeceğiz’’


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.3.2019
12:02

Düzce sizinle gurur duyuyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,33
Recep develi


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.