BEYKÖY?DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

BEYKÖY?DE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SEVİNCİ

Bir süredir devam eden müzakerelerin anlaşma ile sonuçlanması üzerine Beyköy Belediyesinde imzalar atıldı. Beyköy Belediyesi bünyesinde çalışan işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Beyköy Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında varılan anlaşma doğrultusunda, belediye işçilerinin 1 yıl süreyle geçerli olacak sosyal ödemeleri ile çalışma koşullarını belirleyen toplu iş sözleşmesi (TİS), Belediye Başkanı Osman Kılıç ile Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir tarafından imza altına alındı.

Gökdemir yaptığı konuşmada, Beyköy Belediyesi ve tüm Hizmet-iş üye çalışanlarının bölgedeki en iyi maaşı almasını istediğini ve bunun için çalıştıklarını dile getirerek, işçilerin çalışma şartlarını daha da iyileştirmek için gayret gösterdiklerini aktardı. İşçiye ve emeğe her zaman sahip çıktıkları belirten Gökdemir,  Sözleşmede belediye imkânlarını da gözettiklerini söyledi, sözleşmenin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu. ?Beyköy Belediyesi'nin, bölgenin önde gelen sözleşmesine sahip olduğunu ifade ederek, "Bu konuda Belediye Başkanımız Sayın Osman Kılıç?a ve ekibine teşekkür ederiz. Toplu iş sözleşmemizin tüm işçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.