İŞÇİLER ARASI DAYANIŞMAYA DEVAM

İŞÇİLER ARASI DAYANIŞMAYA DEVAM

Daha önce pirinç, şeker, un gibi ürünleri ucuza satarak işçilere destek olan Düzce İşçileri Dayanışma Derneği, bu kez Delta Alfa fabrikasında uygun fiyattan yağ dağıtarak işçilerin sofrasına katkıda bulundu.

 

 

Düzce İşçileri Dayanışma Derneği, işçiler arasında dayanışmayı sağlayan organizasyonlara devam ediyor. Daha önce bir çok ürünü cüzi fiyatlarla işçilere sağlayan dernek bu kez 4 kiloluk sıvı yağları yine uygun fiyattan işçilerin ayağına getirdi.

Düzce İşçileri Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Mıhçı, 5 aydır işçilerin sofralarına katkıda bulunmak için organizasyonlar yaptıklarını söyleyerek, bu kez 3 fabrika önünde yağ dağıttıklarını belirtti.

900 işçiye ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Mıhçı, ? Ülkemizin son zamanlardaki durumu belli. Biz de onlara katkı sağlamak için böyle organizasyonlar hazırlıyoruz. Yeni aldığımız karar uyarınca, Cuma günleri fabrikamızın içinde bulunan kermesimizde ev ürünleri yapacağız. Kendileri yapacaklar onları satacağız arkadaşlarımıza.? Dedi.

Daha önce işçilere katkı için pirinç, un, şeker sattıklarını hatırlatan Mıhçı, bu tür organizasyonların devam edeceğini bildirdi.

Mıhçı, ? Aracıları en aza indirerek toptan almaya çalışıyoruz mamulleri. Arkadaşlarımızın daha ucuza almalarını sağlamaya çalışıyoruz. Elimizden geldiği, gücümüz yettiği kadar arkadaşlarımıza böyle katkılar sağlayacağız.? Şeklinde konuştu.

HABER: H. İŞCAN

KAMERA: S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.