İşadamlarından Düzcespor'a Taraftar Desteği

İşadamlarından Düzcespor'a Taraftar Desteği

İşadamlarından Düzcespor'a Taraftar Desteği

Düzcespor haftasonu Tokatspor deplasmanına çıkıyor. Zorlu deplasman için iş adamları ve yönetim kurulu üyeleri taraftar için 4 otobüs ücretsiz kaldıracak. Kırmızı Lacivertli ekip 600 kilometre uzakta taraftarından mahrum kalmayacak.

Düzcespor sevgisi sınır tanımıyor. Gökhan Kapoğlu Başkanlığındaki Düzcespor yönetimi takımın deplasmanda da yalnız kalmaması için elinden gelen tüm çabayı sarf ediyor. Haftasonu zorlu Tokat deplasmanına çıkacak olan Düzcespor için Yönetim bir otobüs kaldırırken, Düzceli iş adamları Ali Sezer, Osman Köse ve Gürkan Özbakır "Biz de Düzcespor'un ve taraftarın yanındayız" diyerek birer otobüse sponsor oldu. Düzcespor bu zorlu deplasmanı kazanması halinde 31 olan puanını 34 çıkararak gruptaki yükselişini sürdürmek istiyor. 6 maçtır maçtır yenilgi yüzü görmeyen Kırmızı Lacivertli ekip için Düzcespor sevdalıları yeniden yollara düşecek.

 

OTOBÜSLER CUMARTESİ GECESİ YOLA ÇIKACAK

Tüm masraflarını Düzceli iş adamlarının ve Düzcespor yönetim kurulunun karşıladığı otobüsler Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece saat 01:00'de eski film platosunun bulunduğu Zabıta Müdürlüğü önünden kalkacak. Düzcespor yönetimi Tokatspor deplasmanında taraftarların takımın yanlarında olmasına vesile olan Düzceli İş adamları Ali Sezer, Osman Köse ve Gürkan Özbakır'a katkılarından dolayı teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.