Üretici Kazansın Diye İşçilerin Ağzını Tatlandırdılar

Üretici Kazansın Diye İşçilerin Ağzını Tatlandırdılar

Düzce’de yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle örnek olan bir çok ihtiyaç sahibinin ihtiyaçlarını karşılayan Düzce İşçileri Dayanışma Derneği son olarak lezzeti ile üretilen bütün kabaklardan farklı olan Düzce Kabağından yapılan tatlıları işçilerine ikram etti.

 

Düzce’de sosyal sorumluluk ve farkındalık projeleriyle insanların hayatlarına dokunan Düzce İşçileri Dayanışma Derneği üyeleri bu defa da lezzetiyle ve aromasıyla eşi benzeri olmayan Düzce Kabağının tanıtımı için kolları sıvadı. Hem Düzce Kabağı’nın lezzetini göstermek hem kabak üreticisine destek olmak hem de işçilerinin ağzını tatlandırmak için Delta Çorap Fabrikasında kabak tatlısı ikram etti. Öğle yemeğini alan işçiler ayrıca özel olarak yapılan kabak tatlılarını da alarak afiyetle yediler.

 

Proje hakkında bilgiler veren DİDER Başkanı Sedat Mıhçı, lezzeti ve aromasıyla dünyada eşi, benzeri olmayan Düzce kabağını işçilere dağıtarak hem üreticiye destek olmak hem de işçilerin ağzını Düzce Kabağıyla tatlandırmak için böyle bir çalışma yaptıklarını söyledi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.