Hırsızlar Kıskıvrak Yakalandı

Hırsızlar Kıskıvrak Yakalandı

Gölyaka’da girdikleri evden 25 bin lira değerinde eşya çalan hırsızlar, Gölyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.

Gölyaka ilçesinde yaşayan bir vatandaş, Almanya’da ikamet eden komşusunun  evine hırsız girdiğini görünce durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.  İhbar üzerine harekete geçen Gölyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. İlçede bulunan bütün güvenlik kameralarını inceleyen ekipler olayı gerçekleştiren şahısları tespit etti.

Hırsızlık şüphelileri M.C ve F.K evlerine yapılan baskınlarda yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların verdikleri ifadelerde evden çaldıkları 25 bin lira değerindeki eşyaları sattıkları öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.C ve F.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.06.2020
09:50

bu şahıs eskidende bu işleri yapardı sonra inşaat kaplama işine başladı dendiki düzeldi ama öyle olmuyormuş, şeytan dürtünce kardeşini bile işe alet etmiş, huylu huyundan vazgeçmiyormuş demekki., bu tiplere toplumda yer verdikçe bunlar dahada azıyorlar, cezalar caydırıcı değil suçu işleyen çıktıktan sonra daha da işi artırarak yapıyor, ağır cezalar olması şart, bir ay önce aynı mahallede 5 tane hayvan kaybolmuştu tüm basın yazdı, o işte bu vesileyle aydınlanabilir. belki

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,71
suçlular ifşa edilmedikçe dosyalar raflarda kalır


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.