Neler bitti! Gölyaka Bağlantı Yolu Bitmedi

Aşk Dediğin Gölyaka Bağlantı Yolu Gibi Olmalı Hiç Bitmemeli!

Ulaştırma konusunda ülkenin dört bir yanında bir çok proje hayata geçti. Son olarak İzmir Otoyolu hizmete açıldı. Ama Gölyaka bağlantı yolu yıllardır bir türlü bitirilemedi. Bağlantı yolunun bitirilmemesi vatandaşları da çileden çıkarttı.

Daha önce defalarca açılan ve çok geçmeden kısa sürede kapatılan Gölyaka Bağlantı yolu yine bitmedi. Dönemin Düzce Valisi Ercan Topaca tarafından ilk kez kazma vurulan yolda 12 yıl geçmesine rağmen hala bir türlü açılmaması dikkatlerden kaçmadı. Gölyaka Bağlantı yolu defalarca yeni gelen valiler tarafından açıldı fakat bir türlü uzun süreli hizmet veremedi. Dönemim Valisi Bülent Kılınç tarafından tekrar açılışı yapılan ve 6 ayda açılması planlanan yol 2009 yılında müteahitin iflas etmesi nedeni ile tekrar yapılamadı. Daha sonra Düzce’ye gelen Vali Vasip Şahin, Vali Adnan Yılmaz, Vali Ali İhsan Su, Vali Ali Fidan ve Vali Zülkif Dağlı yolun tamamlanması için bir çok kez talimat vermesine rağmen açılamadı. Ulaştırma konusunda yapılamaz denen 3. Köprü, Orhangazi Köprüsü, Marmaray ve İzmir otoyolu gibi dev yollar açıldı 2 kilometrelik yol bir türlü açılamadı.

Kültür Merkezine dönmesin?

Bir dönem Kültür Merkezi yıllarca yapılmayı beklemiş yapılamamış ve girişimler sonrasında 16 yıl sonra hizmete açılmıştı. Dönemin muhalefeti Aşk Dediğin Kültür Merkezi gibi olmalı hiç bitmemeli! Gibi bir gönderme yapmış ve büyük ses getirmişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.08.2019
13:35

Bu haberi paylaşan sayın Ayhan seyyar bey MHP il encümeni siz nerelerdesin daha seçim sonrası mahallede hiç göremedik bırakın Gölyaka bağlantı yolunu mahallede çoluk çocuk sokağa çıkamıyor akşamları çöp kokusundan balkonunda oturamıyor insanlar gel mahalleyede bunları paylaş eğer utanmayacaksan

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,36
Azizyeli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.