Düzce Üniversitesi Gümüşova Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini Ağırladı

Düzce Üniversitesi Gümüşova Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini Ağırladı

Düzce Üniversitesi, Gümüşova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini Konuralp yerleşkesinde ağırlayarak, Fakülteler, Araştırma Uygulama Merkezleri ve Laboratuvarlar hakkında bilgiler verdi.

Gümüşova Anadolu İmama Hatip Lisesi ve Gümüşova Ziraat Odası İşbirliği ile düzenlenen ziyarette öğrenciler ilk olarak Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesini gezerek Fakültenin eğitim görülen derslikleri, uygulama alanları ve laboratuvarları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirildi. Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesinden sonra Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne (DÜGETAM) geçen öğrenciler burada gerçekleştirilen; akupunktur, apiterapi, fitoterapi, sülük, larva, hipnoz, kupa, müzikterapi, ozon ve mezoterapi uygulamaları ve Düzce Üniversitesi tarafından üretimi yapılan doğal ürünler hakkında yetkililerce bilgilendirildiler.

Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT), Orman Fakültesi ve Düzce Teknopark’ı da ziyaret eden misafir öğrenciler, buralarda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, merak ettikleri konular hakkında yetkililerce bilgilendirildiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.