Jandarma ve Emniyet Arıyor

Düzceli 26 yaşındaki epilepsi hastası Elif Çakar Kuru ve 2 yaşındaki kızı Zührenaz Kuru’dan haber alamayan ailesi perişan oldu.

4 gündür kayıp olan Elif Çakar Kuru’nun babası İskender Çakar, kızını ve torununu görenlerin insaniyet namına haber vermesini istedi. Gözyaşlarına hakim olamayan üzgün baba, kızının eşinden boşanmak üzere olduğunu söyledi.

Baba Çakar, “ 4 günden beri kayıplar. Kızım evden çıkarken ilaçlarını da almadığı gibi, ilaçlarını kullanmadığı zaman kendini kaybediyor. Epilepsi hastası, başkaları tarafından kullanılmasından korkuyorum. Jandarmaya aynı gün başvurdum. Bugün de Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdum. Emniyet Müdürlüğü ile görüştüm, onlar da arayacaklarını söylediler. Kocası terk etti, bunalıma girdi. Hasta olduğu için idrak edemedi olayları. Bir hafta sonra mahkemesi vardı boşanmak için. Görenler duyanlar Allah rızası için bize haber versinler.” Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
26.2.2019
08:22

İNŞALLAH BAŞLARINA BİR KÖTÜLÜK GELMEDEN BULUNURLAR. SOYADI ÇAKAR, ÇAKIR DEĞİL, BİRİSİ ÇAKIR DEDİ HERHALDE, YADA ÇAKAR'I ÇAKIR ANLADILAR BÜTÜN HABERLERDE ÇAKIR DİYE YAZIYOR

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,45
SOYADI ÇAKAR, ÇAKIR DEĞİL


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.