HALK GÜNÜ DE VAR

HALK GÜNÜ DE VAR

Yaz başında hizmete giren kalıcı konutlardaki yüzme havuzuna yoğun talep var. 500 kişinin başvurduğu havuzda çocuklara Gençlik Spor antrenörleri tarafından yüzme kursları verilirken, haftanın belirli günleri de bayanlara ve erkeklere özel halk günleri düzenleniyor.

Kalıcı konutlarda bulunan yüzme havuzu açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü?nün yaz kursları kapsamında havuzda antrenörler eşliğinde kurslar verilirken, minikler hem yüzme öğreniyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

 

Yaz okulunda kurs veren Düzce Gençlik Spor Hizmetleri 3. kademe antrenörü Sercan Akbaş, kurslara aşırı yoğunluk olduğunu ve şu ana kadar 500 başvuru yapıldığını söylerken, kursların yaz kış devam ettiğini belirtti.

Kursların Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri sabah 09:00?da başlayıp 17:00?a kadar sürdüğünü ifade eden Akbaş, havuzun akşam 22:00?a kadar açık olduğunu bildirdi. Akbaş, çocuklara yüzme öğretirken, iyi yüzücülerin takıma alınarak yetiştirilme amacında olduklarını söyledi.

Havuzda halk günleri olduğunu da belirten Antrenör Sercan Akbaş, Salı, Perşembe ve Cumartesi bayan, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri de erkekler olmak üzere saat 17:00?dan 22:00?a kadar vatandaşların havuzdan yararlanabileceğini dile getirdi.

Yüzme havuzunda güvenlik özel görevlilerce sağlanırken, güvenlik görevlisi Murat Badur, boğulma riskinin en çok kendine güvenen kesim 10-18 yaş arasındaki gençlerde olduğunu söylerken, yetişkinlerin riske girmediğini vurguladı.

Akçakoca?da denize giren vatandaşları da uyaran Badur, yüzme bilenlerin dahi uyarı levhalarını dikkate almaları gerektiğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.08.2019
13:35

Biz cumayerinden vatandas olarak randevu almadan gelebilirmiyiz yuzmeye

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,47
Mustafa cinar


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.