KAYNAŞLI'YA YENİ SİMGE

KAYNAŞLI'YA YENİ SİMGE

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar,  ilçe için uğraştıklarını ilçenin şehir meydanı girişine güzel bir çalışma yapmaya başladıklarını dile getirdi.

Kaynaşlı'nın kaderini değiştiren, ilçenin her noktasında bir çalışma gerçekleştiren Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar , ilçenin iki girişi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ile ortak hareket edeceklerini dile getirirken, şehrin merkezine girişte bulunan D-100 üzerinde ki kavşlağada çok güzel bir aydınlatma çalışması gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 

İLÇEMİZE YAKIŞACAK BİR ÇALIŞMA

Başkan Bayraktar şöyle konuştu: ' İlçemiz bilindiği gibi D-100 karayolunu sınırları içerisinde bulunduruyor. Bolu Dağı Tüneli'nden geçemeyen kamyonlar bu bölgeden geçiyor. Bazı araçlarda Bolu Dağı'nın eşsiz manzarasını görebilmek için tünele girmiyorlar. Kaynaşlımızda göreve başladığımızda günde ilçemizden 700-900 arası araç geçiyordu. Şimdilerde ise bu sayı 2-3 bin civarına kadar çıktı. Özellikle hafta sonları bu sayı 7-8 bine kadar çıkıyor. Bu yüzden ilçemizi en iyi şekle getirebilmek için çaba harcıyoruz. İlçemize yakışacak bir çalışma yapmak istedik. İlçemizin iki ana girişinde Kocali Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ile ortak hareket edeceğiz. Şehir merkezimize girişi için ise Kaynaşlı Belediyesi olarak bir çalışma gerçekleştirme kararı aldık. Aydınlatma direğimizi bulunduğu yerden kaldırdık.

Buraya türk bayrağı figüründe bir aydınlatma çalışmamız olacak. Çok güzel bir uygulamayı ilçemize kazandıracağız. Ekiplerimiz kısa süre içerisinde çalışmayı bitirerek halkımızın hizmetine sunacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun' dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.