60+YAŞAM MERKEZİNDE YAŞLILAR GÜNÜ

60+YAŞAM MERKEZİNDE YAŞLILAR GÜNÜ

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla Düzce Belediyesi tarafından Yaşlılarla Sohbet programı düzenlendi. Yaşlılarla pasta kesildi ve hediyeler takdim edildi.

 

İçinde bulunduğumuz Yaşlılar Haftası dolayısıyla Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından , Çınarların Gölgesinde Hayatımıza Değer Katan Büyüklerimizle söyleşi programı düzenlendi.

60+ Yaşam merkezinde düzenlenen programa, Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu, Belediye Başkanı Dursun Ay?ın eşi Nursel Ay da katıldı.

Programda bir psikolog tarafından , yaşlılara zihinlerini nasıl dinlendirecekleri konusunda uygulamalı bilgiler verilirken, gözlerini kapatmaları ve geçmişteki güzel anıları düşünmeleri istendi, kimi gözlerini kapatarak geçmişe gitti, kimi ise duygulu anlar yaşadı.

Belediye Başkan Yardımcısı Miktat Çelebioğlu, ? dünün gençleri? dediği yaşlılara sağlık dileklerinde bulunan kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra hep birlikte günün anısına pasta kesildi.

Programda çok duygulandığını söyleyen Nursel Ay, ? bizler onların gölgesinde büyüdük? diyerek yaşlıların koca birer çınar olduğunu vurguladı. Belediye meclis Üyesi Gönül Asuk ise, yaşlılarla senede bir gün değil, yaşlılar merkezinde her gün birlikte olduklarını dile getirdi.

Programın sonunda yaşlılara hediyeler takdim edildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.