BİR KAÇ GÜNDÜR ORTADA YOK!

BİR KAÇ GÜNDÜR ORTADA YOK!

Düzce'nin milyonları yine heba mı oldu. Düzce?nin nostaljik tramvayı birkaç gündür piyasada yok. Rayların bir bölümündeki göçme nedeniyle arızalanan tramvayın tamir edildiği ve pazartesi gününden ibaren İstanbul caddesinde salınmaya devam edeceği öğrenildi.

 

 

İstanbul caddesinin araç trafiğine kapanmasının ardından Düzce?ye getirilen nostaljik tramvayın birkaç gündür piyasada olmaması vatandaşı meraklandırdı.

Krempark AVM önünden belediyeye kadar her gün sefer yapan tramvay, rayların bir kısmında meydana gelen göçme nedeniyle arızalandı. belediye kaynaklarından alınan bilgiye göre, raylardaki göçme tramvayın millerinin kırılmasına yol açtı.

Tramvayın birkaç gündür neden piyasada olmadığını merak eden vatandaşların bazılarını yokluğunu fark ederken, bazıları ise kendilerini pek de etkilemediğini savundu. Bazı vatandaşlar ise,  2 milyon liraya mal olan nostaljik tramvaya yapılan masrafın da heba olduğu görüşünü dile getirdiler.

Vatandaşlar artık göz alışkanlığı olduğunu ve görmeyince eksiklik hissettiklerini söylerken, yeniden sefere başlayıp başlamayacağını da haber ekibimize sordular. Bir vatandaş ise birkaç kez tramvaya bindiğini söylerken, güzergahı için düşüncesini açıkladı ve kısa güzergah olduğunu dile getirdi. Tramvayın birkaç gündür ortalıkta görünmemesinin nedenini ise, eski olması ve sürekli arızalanması olarak gösterdi. Tramvayı arada bir gördüklerini ve sesini duyduklarını söyleyen bir vatandaş, ?bizim  için bir nostalji yokluğunu fark ediyoruz? dedi. tramvayın yokluğunun Yaşlıları etkileyebileceğini gençler için bir anlam taşımadığını söyleyen bir genç ise, ? varlığı da yokluğu da bir işe yaramıyor, ben ondan hızlı yürürüm, bizim için fark etmiyor? şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.