BAŞKAN 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN 1 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Belediye Başkanı Dursun Ay, görevdeki 1 yılını değerlendirdi, bugüne kadar yaptıkları ve seçim vaadi olarak hayata geçirmeyi planladığı projelerden söz eden Ay, geçen 1 yılda başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerine inandığını belirtti. Başkan Ay, ? Bizde seçim yatırımı olmaz, rutin çalışıyoruz? dedi.

 

 

Düzce Belediye Başkanlığı görevinde 1 yılını dolduran Dursun Ay, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda geçen 1 yılın değerlendirmesini yaptı.

Melen Su Parkta yapılan basın toplantısında Belediye Başkan Yardımcıları Elif Sezer Cebar ve Özgür Sağlam da Başkan Ay?a eşlik etti.

İyisiyle kötüsüyle 1 yılın geride kaldığını söyleyen Başkan Ay, bu süre zarfında başarılı çalışmalara imza attıklarını, Düzce halkına hizmet için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

Toplantıya soru cevap şeklinde devam eden Başkan Ay, ani bir şekilde geldiği görev öncesinde meclis üyesi olarak çalışırken belediyecili de bildiğini dile getirdi.

Başkan Ay , daha az insanla daha çok iş yapma hedefi olduğunu, bunun zamanla oturacağını ifade etti.

Yapılan işlerin bir görünen bir de görünmeyen kısmı olduğunu söyleyen Başkan Ay, ? Alt yapı yapıyorsun çok yüklü maliyetler ama bunu halkımız göremeyebiliyor. 19 müdürlüğümüz var denetliyoruz, 59 muhtarlığımız var, kısa uzun vadeli işleri görüşerek planlıyoruz. Özellikle Asar deresinin etrafında yıkılan binalar vardı. Melen, Asar ve Karaca deresinin planlamasını yapıyoruz. Bunun gibi işleri planlayarak çalışıyoruz. Şehrimize kat sınırlaması getirdik,? diyerek hayata geçirilen hizmetlerden söz etti.

Seçim vaadi olarak nitelendirdiği projelerinde öncelikle şehrin sorunlarını belirlemeyi hedeflediğini söyleyen Başkan Ay, geçtiğimiz günlerde haber bültenimizde yer verdiğimiz Cedidiye Belediye meydan düzenlemesi ile Anıtpark altına yapılacak katlı otopark ile ilgili , ?seçim yatırımı mı yoksa gerçekten hayata geçirilecek mi? şeklindeki soruyu da cevapladı.

Başkan Ay, ? Bizde seçim yatırımı olmaz, biz rutin çalışıyoruz. Cedidiye camisinin önünde çay ocakları var, onların görüntüsü pek uygun değil, bir restorasyon çalışması yapacağız. Projelendirildi, bugün yarın mülk sahipleri ile görüşeceğiz, belediye olarak destek verip projeyi tanıtacağız. Güzel bir alan olacak. 2 bloğun ortasını kapatacağız. Çok çirkin bir görüntü var orada, o alanı düzelteceğiz. Yer altı otoparkı da 2 katlı olacak. Ham proje bitti, yakın zamanda yap işlet modeli ile bir yatırım düşünüyoruz. Müteahhitler girerse hemen hızlı bir şekilde belediyeye yükü olmadan yapmayı düşünüyoruz.? Şeklinde konuştu.

Başkan Ay toplantının ardından basın mensupları ile Melen Su parkı gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.