ÖNCE PLAKET ALDI SONRA HORON OYNADI

ÖNCE PLAKET ALDI SONRA HORON OYNADI
MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı ve ASKF Düzce Şubesi Başkanı Erdoğan Bıyık önce plaket aldı sonra horon oynadı.
 
Düzce?de spora ve sporcuya verdiği destek ile bilinen Erdoğan Bıyık Düzce Üniversitesi Genç Eller Topluluğu tarafından organize edilen konserde plaket aldı. Düzce Üniversitesi Beçi Yerleşkesinde düzenlenen konsere binlerce öğrenci katıldı. DJ. Uğur ile coşan öğrenciler konserde gönüllerince eğlendiler.
Konsere ve Düzce Sporuna verdiği desteklerden dolayı  MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı ve ASKF Düzce Şubesi Başkanı Erdoğan Bıyık?a plaket taktim edildi.
 
 
 
SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR
 
Bıyık, Konserin ardından 1. Amatör ?de mücadele eden  Kurtsuyuspor?un sezon açılışına  katıldı. 2018-20019 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanan Akçakoca?nın Kurtsuyuspor  takımı 18 yen ismi kadrosuna kazandırdı. Düzenlenen imza töreninde konuşan Bıyık, ? Bizler sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Bu zamana kadar destek verdik ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz. Spor dostluk, kardeşliktir? dedi.
 
İmza törenin ardından kemence eşliğinde Kurtsuyuspor oyuncuları, teknik ekibi ve yönetimi kemence eşliğince horon oynadılar. MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı ve ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık oynanan horona eşlik etti.
 

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.