VALİLİKTEN UYARI!

VALİLİKTEN UYARI!

Düzce Valiliği?nden yapılan uyarı ile yasal olmayan pat patla insan ve yük taşımacılığının can ve mal güvenliğini tehdit ettiği vurgulanarak, vatandaşların kurallara uymaları istendi.

 

 

Valilikten yapılan uyarıda;

İlimizde tarım alanında yasal olmayan bir şekilde kamyon, kamyonet, traktör ve pat-pat olarak tabir edilen römorklarda insan taşındığı veya bu araçlara yüklenen yükler üzerinde seyahat edildiği yaptığımız denetim ve kontrollerde gözlenmektedir. Vatandaşlarımızın bu şekilde seyahat etmeleri hem kendi can ve mal güvenliği açısından, hem de başkalarının can ve mal güvenliği açısından tehlike oluşturmaktadır. Vatandaşlarımızın kurallara uyarak seyretmeleri güvenlikleri açısından çok önemlidir.

Özellikle pat- pat diye tabir edilen araçlar; tarımsal amaçlı işlerde kullanılan araçlardır. Bu araçlar çok amaçlı bir hale getirilerek hem ulaşım, hem de tarımsal faaliyetler için kullanılır hale getirilmiştir. Vatandaşlarımızın çok dikkatli olması gerekmektedir. Meydana gelen pat-pat kazalarında yeterli güvenlik önlemi olmadığı için can kayıpları yaşanmaktadır.

Vatandaşlarımızın trafikte dikkatli olup, kurallara uymaları can ve mal güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir. Tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını önemle rica ederiz.

İfadelerine yer verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.