CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜZCE'Yİ Mİ İŞARET ETTİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜZCE'Yİ Mİ İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan yurda dönüşünün ardından Ankara'da önemli açıklamalarda bulundu. MHP ile seçim ittifakına ilişkin konuşan Erdoğan, "Sayın Bahçeli ile bir araya gelmemiz vazgeçilmezdir. Muhakkak bir araya gelmemiz gerekir. Çünkü biliyorsunuz bazıları rahat durmaz durmadan karıştırmanın gayreti içine girer. Onlara bu fırsatı vermemek için Cumhur ittifakını çok sağlam çok diri tutmamız gerekiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri, geçtiğimiz günlerde Düzce'de yaşanan Whatsapp skandalını akıllara getirdi.

CUMHURBAŞKANINDAN ÇARPICI İFADELER.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'ye döner dönmez yaptığı açıklama Düzce Ak PartiTeşkilatlarında yaşanan ve büyük tepki çeken Whatsapp Skandalını hatırlattı.


Hatırlanacağı üzere AK Parti Düzce İl Başkanlığı Mali İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Gönül Yeşilyurt, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partisinin ilçe teşkilatları arasında Whatsapp sohbet programı üzerinden konuşma grupları kurmuştu. 


Yeşilyurt, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz'ın paylaşılan fotoğraf, haber ve durumları altına negatif yorumlar yapılarak algı oluşturulmasını isteyerek, Parti üyelerinden yaptıkları yorumları fotoğraflayarak kendisine göndermelerini de istediği, iddia edilmişti.


Ancak, Yeşilyurt, 'AK Çilimli Sosyal Medya' grubuna yanlışlıkla MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu'nu ekleyince, Ümit Yılmaz hakkında olumsuz yorum yapın talimatı ortaya çıkmış oldu.
Gönül Yeşilyurt, "İlhami kardeşim sizlerin de yorumlarını merak ediyorum" yazınca İlhami Caboğlu'nun grupta olduğu anlaşıldı.

MHP'NİN RAHATSIZLIĞI CUMHURBAŞKANI'NA İLETİLDİ Mİ?

Konu Ulusal basında geniş yer bularak hem Ak Partili hemde Mhp'li üst düzey yöneticilerden büyük tepki gördü. Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'te tepki gösterenler arasındaydı. 
Melih gökçek 4 Milyon takipçisi bulunan Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Konuyu İttifaka ihanet olarak yorumlamış  ''Eski Chp Milletvekili Barış Yarkadaş'ın sahibi olduğu ''Gerçek Gündem'' bu haberi yapıyorsa, kimi sevindirdiğinizi görmeli ve bu tip oyuna düşmemelisiniz.'' şeklinde uyarılarda bulunmuştu.

 Cumhurbaşkanı'nın bugünkü açıklamasının tam metni ise, şu şekilde;

''Biliyorsunuz MHP bir ismini belirledi aynı şekilde ben de bir isim belirledim ve bu iki arkadaşımız aralarında zaten işin teknik detaylarını çalışıyorlar. Telefonla yurt dışından Mehmet Özhaseki Bey ile görüşmelerim oldu. Ama etraflı görüşmeyi inşallah bugün yarın kendisiyle yapacağız. Bu teknik çalışmayı nereye kadar getirdiler ne durumda? Bunu kendilerinden dinleyeceğiz. Dinledikten sonra da tabi ki bu süreç içerisinde Sayın Bahçeli ile bir araya gelmemiz vazgeçilmezdir. Muhakkak bir araya gelmemiz gerekir. Çünkü biliyorsunuz bazıları rahat durmaz durmadan karıştırmanın gayreti içine girer. Onlara bu fırsatı vermemek için Cumhur ittifakını çok sağlam çok diri tutmamız gerekiyor.''


Düzce Milletvekili Ümit Yılmaza karşı Ak Parti içerisinden yapılan algı operasyonu ile ilgili konunun, Mhp genel merkezinede yansıdığı düşünüldüğünde, Devlet Bahçeli'nin bu konudaki rahatsızlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilettiği ve Cumhurbaşkanı'nın bu nedenle böyle bir açıklama yapmış olma olasılığı ön plana çıkıyor.

KAYNAK: DÜZCE FLAŞ
 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.