KESİNTİLER DÜZCELİLERİ BIKTIRDI

KESİNTİLER DÜZCELİLERİ BIKTIRDI

SEDAŞ?ın elektrik kesintileri Düzcelileri çileden çıkartmaya başladı. Dünkü kesintilerle vatandaşın isyanı ayyuka çıkarken, günlük işlerini yürütmekte zorlanan vatandaşlar idarecilerin SEDAŞ?a el atmasını isteyerek göreve çağırdılar.

 

 

Zamansız ve anlamsız yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşı çileden çıkarıyor. Elektrik kesintileri ya da arızalar nedeniyle tepki toplayan SEDAŞ vatandaşları ve esnafı adeta bıktırdı.

Şehrin ticari yaşamının kalbi olan çarşı merkezi ya da en ücra mahallesi de planlı-plansız yapılan bu elektrik kesintilerine isyan ederken, vatandaşlar özellikle idarecileri, esnaflar ve sanayiciler ise başta TSO olmak üzere ilgili kurumları SEDAŞ ile görüşüp bu sorunu çözmeye davet ediyorlar.

Yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili televizyonumuza ulaşan vatandaşlar, idarecilerin ya da siyasilerin bu konuda bir çözüm üretmesini istedi. Yaşanan elektrik kesintileri ile bir çok defa mağdur olduklarını belirten vatandaşlar, "Hangi çağda yaşıyoruz? Özelleştiğinden bu yana bir türlü elektrik arızları, bakımları bitmedi. SEDAŞ'ı aradığımızda karşımızda muhattap bulamıyoruz. Hep verilen cevap aynı; 'Arıza ya da düzenli bakım çalışması'. Bunlara biri dur desin artık. Evimizdeki elektrikli aletlerimiz sürekli bozuluyor. Bu sadece evlerde değil. Esnaf arkadaşlarımızda aynı durumdan şikayetçi.? Diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Elektrik kesintileri, hem iş yerlerinde hem de evlerde günlük işlerin yürümesini engellerken, içinde bulunduğumuz kış mevsiminde yapılan kesintiler insanların soğuğa mahkum edilmesine de yol açıyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.