ÖZLÜ BASINLA BULUŞTU

ÖZLÜ BASINLA BULUŞTU

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü basın mensupları ile bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özlü, 15 bin kişilik stadyum projesinin hazır olduğunu ve ilerleyen günlerde detaylı bilgi vereceğini söyledi.

 

 

Düzce?de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde bir araya gelen AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

SEÇİM BEYANNAMESİNE GÖRÜŞLERİNİ KATACAĞIZ

Projelerini ilerleyen günlerde açıklayacağını söyleyen Özlü ?Yaklaşık bir aydır mahalle bazlı bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızı partimize daha önce hizmet etmiş, emek harcamış, zaman harcamış arkadaşlarımızı ziyaret ederek onlarla kaynaşarak, bütünleşerek yürütüyoruz. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız ziyaretlerde yaklaşık 110 parti yöneticimizi ziyaret ettik. Kendi görüşlerini aldık ve istişarelerde bulunduk. Hepsi kıymetli görüşlerini bizlerle paylaştılar ve biz hazırlamakta olduğumuz seçim beyannamesinde bu görüşleri ilave edip katacağız? dedi.

 

BELLİ KRİTERLERİMİZ VAR

 Belediye Meclisi Adaylarını belirlemek için sıkı bir çalışma içinde olduklarını söyleyen Özlü ?Önümüzdeki günlerde sizlerle Düzce için en güzel Belediye Meclisi listemizi hazırlayacağız bunu paylaşmak isterim. Düzce'nin kaderini değiştirecek projelerle çıkacağız ve bu projelerimizi sizlere anlatacağız. Düzce'nin kaderini değiştirmek, olumlu güzel projeler sunmak için çalışıyoruz. Belirli kriterlerimiz var, o kriterlere göre belirleyeceğiz. Bunlardan birisi halkta karşılığı olmasıdır, mahallesinde oturduğu mekanda tanınan bilinen isimler olmasıdır, bir diğeri Düzce'nin bir demografik yapısı var buna dikkat edeceğiz. Genç kontenjanı, kadın kontenjanına dikkat edeceğiz. Mesleklerine bakacağız. Mesleki dağılım, demografik yapısı, halkta karşılığı olması gibi kriterlere göre seçeceğiz? dedi.

 

YENİ TEŞKİLAT YAPILANMASI ÜZERİNE ÇALIŞIYORUZ

İl Başkanının AK Parti Genel Merkezi tarafından belirleneceğini söyleyen Özlü ?İl Başkanımız ile 4 yıl çalıştık, Merkez ilçe Başkanımızla da uzun bir çalışma sürecimiz oldu. Bu güne kadar aramızda asla kötü bir şey, yanlış bir konuşma olmadı. Arkadaşlarımızın kendi tercihleridir kendileri bu şekilde karar aldılar. Yeni oluşum yeni teşkilat yapılanması üzerine çalışıyoruz. İl Başkanımızı belirleme sürecindeyiz. İl Başkanımızın belirlenmesine Genel Merkezimiz çalışıyor. Genel Merkez alternatif adaylar arasında ve hepsi değerli kardeşlerimiz hepsi bu göreve layıklar bir karar verilecek ve bizde bu karara uyacağız? ifadelerini kullandı.

 

UZMANLARIN GÖRÜŞÜNÜ ALACAĞIZ

Projeler konusunda alanında uzman isimler ile çalıştıklarını söyleyen Özlü ?Acil bir karar vermeyeceğiz. Yapacağımız her işte bir uzmanların görüşünü alacağız, ikincisi bu hizmetten faydalananların görüşlerini alacağız. Uzmanlar ile kullananların hizmet alanların ortak görüşlerinin kesiştiği projeleri yapacağız. Düzce için bir ulaşım master planı hazırlıyoruz. Ulaşım master planına göre bu planı örneğin şoförler odamızla paylaşacağız, ortak mutabık kalınan durumları getireceğiz? dedi.

 

KALICI KONUTLARDA SPOR KOMPLEKSİ KURACAĞIZ

15 bin kişilik stadyum projesi üzerinde son çalışmaların yapıldığını söyleyen Özlü ?Karayolları Genel Müdürlüğünden Kalıcı konutlar bölgesindeki taş ocaklarının olduğu bölgede yaklaşık 160 dönümlük araziyi devraldık ve arazi bizde, fakat yanda Orman Bakanlığına ait bir yer var. Orman Bakanlığımızdan bu yerin devriyle ilgili görüşmelerimiz sürüyor bunu da devir alacağız. Düzcespor ve Düzce'de spor için bir spor kompleksini bu bölgede kuracağız. 15 bin 100 kişilik Stadyum, bir otel ve bir AVM?den oluşan bir projemiz olacak bunu sizlerle paylaşacağım? dedi.

Basın mensupları adına söz alan Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, Düzce?ye hizmetlerinden dolayı Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü?ye teşekkür ederek seçim sürecinde başarılar diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.