HABERİMİZİN ARDINDAN KAPATILDI

HABERİMİZİN ARDINDAN KAPATILDI

Son bir haftadır, Melen Su Park önündeki yol ve alt geçidin durumunu ? Burası unutuldu? başlığıyla haberlerimizde gündeme getiriyoruz. Sürücülerin alt geçidi kullanarak yeni sanayiye geçtiği yol haberlerimizin ardından henüz tamamlanmadığı gerekçesi ile kapatıldı, sürücüler ise şaşkın.

Melen Su Parkın hemen önünde bulunan ve yeni sanayiye geçişi kısaltan yol ve alt geçit ile ilgili son birkaç gündür vatandaşların serzenişlerini gündeme getiriyoruz.

Yaz aylarında başlatılan çalışmaların tamamlanamaması nedeniyle bu alt geçidin yolu bozuk olmasına rağmen sürücüler kestirme olduğu için kullanıyordu. O yolda çalışma bitmediği, zaten kapalı bir yol olduğu ve vatandaşın kullanmak için açtığı öğrenilirken, haberlerimizin ardından alt geçit kapatıldı.

Sürücüler birkaç gündür açık olan geçidin niye kapandığına anlam vermezken, alt geçitten kısa yoldan karşıya geçerken, kapanmasıyla birlikte Kapıcı sapağından dolaşmak zorunda olduklarını söylediler.

Bir sürücü,  ? 3 adım gitmek için Kapıcı köyünden dolaşmam gerekecek, bugün açıktı yine kapatmışlar. Ne kadar devam edeceği belirsiz? derken,

Başka bir sürücü ise, ? Belediyenin yaptığı bir işi doğru göremiyorum. Burayı bu hale soktun bu kış kıyamette, sanayiyi öldürdü, millet oradaki ışıktan girmeyi bilmiyor.Bari şurayı b,ir düzenle , bir şeyler dök ki, vatandaş kullansın. Belediyenin neye hizmet ettiğini anlamış değilim. Kamyonun damperi devrildi. Hiçbir bakım yok. Bu vatandaştan nasıl oy isteyecekler. Aman lanet olsun yol bozuk ama gidip gelelim diyoruz, orayı da kapatmışlar. Yaklaşık 6,7 aydır çalışma vardı. Zaten kış sezonunda bitmeyeceği belliydi, girdiler böyle bıraktılar. Düzce?nin bütün yükünü çekiyor bu yol.? Şeklinde konuştu.

Sürücüler şikayetlerini böyle dile getirirken, yaz aylarında başlayan çalışmaların neden bu kadar uzadığı, neden bu yolun bir açılıp bir kapandığı merak edildi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.