İŞÇİLERDEN ÖRNEK DAYANIŞMA

İŞÇİLERDEN ÖRNEK DAYANIŞMA

İşçilere ekonomik gıda ürünleri sağlayarak sofralarına katkıda bulunan Düzce İşçileri dayanışma Derneği, örnek bir çalışmaya imza attı. Dernek tarafından oluşturulan şeffaf odada satışa sunulan ürünlerle gelir sağlanıyor.

 

Düzce İşçileri Dayanışma Derneğinin, ev ekonomilerine bir nebze de olsa katkıda bulunmak için çeşitli gıda ürünlerini cüzi fiyatlarla işçilere sağladığı biliniyor. Sadece bu etkinliklerle kalmayan dernek, oluşturduğu şeffaf oda ile, işçilerin el emeği göz nuru ürünlerini satarak faydalı amaçlar için kullanılan gelir elde ediyor.

Şeffaf odada, el emeklerinden gıda ürünlerine, giyeceklerden çeşitli aksesuarlara kadar bir çok ürün var.

Düzce İşçileri Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Mıhçı şeffaf oda ile ilgili bilgi verirken, ? Şu gördüğünüz de şeffaf sandığımız. Buradaki amacımız, arkadaşlar evlerinden getirdikleri  el emeği göz nuru, çetik, yazma, tülbent, yastık, hediyelik eşya gibi ürünleri, buraya getiriyorlar, hepsinin üzerinde  etiket fiyatları var.. Bu ürünlerden alıyorlar ve bu sandığın içine parasını atıyorlar. Amacımız sosyal bir bilinç oluşturmak. Güzel tepkiler de alıyoruz bununla alakalı.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.